El restaurant Disfrutar, amb tres estrelles Michelin i flamant nou millor restaurant del món, ofereix diverses opcions gastronòmiques de primer nivell. Tres menús diferents, un maridatge únic i una duració que pot arribar a les quatre hores. Una experiència gastronòmica amb una llarga llista d'espera i uns plats increïbles només a l'abast dels paladars més selectes.

🍽️ Aquests són els 50 millors restaurants del món
 

Tres menús diferents

Segons l'oferta que anuncien al seu lloc web, el restaurant Disfrutar ofereix tres opcions de menú diferents. D'una banda, hi ha el menú clàssic i el menú festival. Tots dos tenen un preu de 290 € (preu vigent fins al 3 d'agost de 2024) i, segons els comentaris dels comensals que els han gaudit, consten de 28 plats. La diferència entre el menú clàssic i el festival és que aquest últim és més “de temporada”. És a dir, el menú clàssic està dissenyat amb les creacions més consolidades i clàssiques del restaurant, mentre que el menú festival està format per elaboracions creades durant la temporada vigent de Disfrutar.

El preu del maridatge per als menús clàssic i festival és de 160 €. En el cas del menú especial, que tampoc no inclou beguda, el preu del maridatge és el mateix

A banda dels dos menús principals, el Disfrutar ofereix un menú especial en format més privat i proper. Es tracta del menú especial Table M#01, La Taula “Viva”, una experiència gastronòmica única pensada per gaudir en solitari o amb grups de fins a sis persones. Es tracta d'un menú únic per taula i amb un preu per cap que depèn de les persones que el gaudeixin. Els preus són:

  • 1 persona: 1050 €
  • 2 persones: 540 €
  • 3 persones: 440 €
  • 4 persones: 415 €
  • 5 - 6 persones: 390 €

El vi juga un paper essencial en una experiència gastronòmica d'aquest nivell i la tasca del sommelier és tant o més important que la del cuiner. Al Disfrutar hi tenen centenars de referències de vi de tota mena

El maridatge

Els preus dels menús de la gran majoria de restaurants d'alta cuina no inclouen el maridatge de vi. És el cas de Disfrutar, que ofereix un maridatge amb un preu únic a part. El preu del maridatge per als menús clàssic i festival és de 160 €. En el cas del menú especial, que tampoc no inclou beguda, el preu del maridatge és el mateix. Les referències de vi i l'equip de sommelieria del restaurant són un món a part. El vi juga un paper essencial en una experiència gastronòmica d'aquest nivell i la tasca del sommelier és tant o més important que la del cuiner. Al Disfrutar hi tenen centenars de referències de vi de tota mena (blanc, negre, rosat, escumós…) i de gairebé tots els racons del món.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!