L'hamburguesa 'Lil Wayne', del restaurant Gottan Grill, s'ha proclamat millor hamburguesa de la ciutat al concurs The Champions Burger que s'ha celebrat al recinte de Fira de Barcelona de plaça Espanya. Es tracta d'una hamburguesa feta amb carn picada de vedella madurada, formatge cheddar, pa de patata, ceba fumada, cansalada cuinada a baixa temperatura, bacó cruixent i salsa Louisiana.

Les millors de la ciutat

A més de la 'Lil Wayne', l'hamburguesa 'La Manuela', de l'hamburgueseria Soda Bus Barcelona, també s'ha classificat per a la final estatal que se celebrarà a finals d'any. 'La Manuela' és una hamburguesa feta de pa de brioix de patata, dues hamburgueses de vedella, formatge provolone fumat, melmelada de bacó, maionesa de xistorra, ceba caramel·litzada i crostes de porc cruixent.

'Lil Wayne' i 'La Manuela' són les dues hamburgueses guanyadores de l'edició de The Champions Burger a Barcelona i seran les que representaran la ciutat a la final estatal. 

 

'Lil Wayne' i 'La Manuela' són les dues hamburgueses guanyadores de l'edició de The Champions Burger a Barcelona i seran les que representaran la ciutat a la final estatal. Es tracta d'un concurs itinerant que visita les ciutats més importants de l'Estat perquè el públic esculli les seves hamburgueses preferides i acabar trobant la millor hamburguesa d'Espanya. Qui guanyi el concurs nacional, a més, passarà a la final europea, en què les hamburgueses guanyadores de diferents països del continent competiran per convertir-se en la millor hamburguesa d'Europa.

Més de vint participants

El jurat que ha escollit les guanyadores ha estat el públic visitant de The Champions Burger. Amb la compra d'una hamburguesa, el públic podia escanejar un codi i assignar una puntuació a totes les hamburgueses que provés. D'aquesta manera s'ha determinat que les dues amb la puntuació més alta hagin estat 'La Manuela' i 'Lil Wayne'. Ambdues competien contra més d'una vintena de contrincants de diferents restaurants. La llista de candidats és la següent:

  1. Muralla Burgers
  2. Eat Jenkins
  3. El Tarantin Chiflado
  4. Torriko Streetbar
  5. Rico Burguer
  6. Vacarnal
  7. Umbrellash
  8. Circoburger
  9. Gottangrill
  10. Nolasmoke
  11. Soul Coffee beer
  12. By Ciriaco
  13. Moflete by Joe Burger
  14. Bertys Burguer
  15. Guinness Spain
  16. The Ranch Smoke House
  17. Street Food Burger
  18. El Barco Cocina del Pirata
  19. Cheecks and Beer
  20. La Burguesa
  21. Asado Burgers
  22. Double Biere
  23. Folks Burgers
  24. Fels Surtidor
  25. Acero Street Flavors
  26. Soda Bus Barcelona

Les diferents creacions proposades pels restaurants van des d'hamburgueses clàssiques fins a invencions innovadores amb ingredients exòtics. Un concurs per trobar el millor sabor en què també entren en joc l'originalitat i la combinació dels ingredients.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!