La millor pizza d'Europa, el millor bar, el millor còctel... i, ara, la millor hamburguesa. El concurs celebrat a Barcelona per escollir quina és la millor hamburguesa d'Europa 2023 ja té guanyadora. I no queda gaire lluny de casa nostra. La vencedora és l'hamburguesa Emmy-B de Jenkin’s, de València. The Champion Burger és el concurs en què el públic assistent ha escollit la millor hamburguesa d'Europa. La Fira de Barcelona ha acollit un festival que s'ha allargat durant 10 dies, fins al passat diumenge 29 d'octubre, i en què els participants han preparat les hamburgueses en les seves respectives food trucks.

La millor hamburguesa d'Europa és a València

Jenkin's, una cadena d'hamburgueseries amb diversos locals a València, ha aconseguit convertir la seva burger estrella en la millor hamburguesa d'Europa del 2023 després de guanyar la final de The Champions Burger, celebrada aquest any a Barcelona. Durant la setmana del 20 al 29 d'octubre, 22 hamburgueseries, la majoria espanyoles, però també de Portugal, Andorra, Suècia, Suïssa i el Regne Unit, han competit a la capital catalana per emportar-se aquest títol. Més de 220.000 persones han pogut degustar les 22 opcions aspirants i, després d'una votació popular, l'Emmy-B n'ha sortit guanyadora.

La millor hamburguesa d'Europa del 2023 és l'Emmy-B del restaurant Jenkin's, una cadena d'hamburgueseries de València. Més de 220.000 persones han validat aquesta victòria aclaparadora d'un producte tan aclamat com extravagant

hamburguesa europa
És la millor hamburguesa d'Europa / Foto: Jenkin's

"La nostra estimada Emmy-B torna a conquerir estómacs". Amb aquest missatge, els responsables del restaurant Jenkin's han volgut celebrar per les xarxes socials que han esdevingut els creadors de la millor hamburguesa d'Europa del 2023 després de guanyar la final de The Champions Burger. Més de 220.000 persones han pogut degustar les 22 aspirants i després de votació popular s'ha alçat l'Emmy-B, sens dubte la proposta més curiosa i extravagant però no només per la carn, sinó també per tota la resta.

Així és la millor hamburguesa d'Europa

I és que la millor hamburguesa d'Europa està entre dues berlines glacejades, és a dir donuts sense forat, amb una carn de 180 grams Black Angus EUA Prime, formatge cheddar fumat, ceba caramel·litzada, bacó bites, cogombres adobats EUA i salsa coreana. L'original proposta de Jenkin's ja va guanyar el premi a la millor hamburguesa d'Espanya del 2022 i, per aquest motiu, aquest restaurant ha anat amb el cavall de batalla més fort i més original a la final a Barcelona aquest 2023: "La nostra hamburguesa preferida ho ha tornat a fer". I, és clar, també és la preferida del públic.