The Champions Burger és l'esdeveniment gastronòmic més gran del país, un al·lucinant concepte nòmada que recorre més de 15 ciutats de tota la península amb un clar objectiu: portar les millors hamburgueses a tots els amants de les bones burgers. El festival aterra a Barcelona aquest dimecres 15 de maig a la tarda (inauguració a les 19 h) perquè el públic local tasti desenes de propostes increïbles en la recerca de la millor hamburguesa gurmet d'Espanya. Des del 15 fins al 26 de maig es podrà visitar aquest certamen a Fira Barcelona Montjuïc en horari de 12 h a 00 h de dilluns a diumenge.

The Champions Burger 2024 a Barcelona

Durant dues setmanes, els assistents podran degustar les hamburgueses de més de 25 restaurants que es repartiran al llarg del recinte de la fira amb les seves paradetes. Els mateixos assistents es convertiran en el jurat que triarà quina és la millor burger i les dues més votades es classificaran per a la final que se celebrarà aquesta tardor i on lluitaran pel títol de Millor hamburguesa d'Espanya. Posteriorment, tindrà lloc la final de Millor hamburguesa d'Europa. Això sí, una de les dues finalistes d'aquests dies a Barcelona haurà d'estar elaborada a la capital catalana, mentre que l'altra pot ser de la resta de ciutats participants.

The Champions Burger Foto Cedida
La millor hamburguesa d'Europa 2023 és a València / Foto: Cedida

"Busquem la millor hamburguesa gurmet d'Espanya i per aconseguir-ho enfrontarem centenars d'hamburgueseries, pujades als seus foodtrucks, que lluitaran cara a cara, planxa amb planxa i suor contra suor, per aconseguir el premi a Millor Hamburguesa d'Espanya 2024", defineixen els responsables. Elements i característiques que es valoren en aquest concurs són el sabor, la combinació d'ingredients, l'originalitat i sobretot les ganes i la il·lusió posades a cada hamburguesa. Foc, sabor, fum, carn, motor, tot plegat unit amb música, molt bon ambient i llums faran una combinació especial per crear un esdeveniment únic i inigualable.

26 hamburgueseries a Barcelona

A continuació, el llistat amb les 26 hamburgueseries que el públic assistent podrà tastar a la Fira de Barcelona durant aquests dies de maig.

  1. Muralla Burgers
  2. Eat Jenkins
  3. El Tarantin Chiflado
  4. Torriko Streetbar
  5. Rico Burguer
  6. Vacarnal
  7. Umbrellash
  8. Circoburger
  9. Gottandgrill
  10. Nolasmoke
  11. Soul Coffee beer
  12. By Ciriaco
  13. Moflete by Joe Burger
  14. Bertys Burguer
  15. Guinness Spain
  16. The Ranch Smoke House
  17. Street Food Burger
  18. El Barco Cocina del Pirata
  19. Cheecks and Beer
  20. La Burguesa
  21. Asado Burgers
  22. Double Biere
  23. Folks Burgers
  24. Fels Surtidor
  25. Acero Street Flavors
  26. Soda Bus Barcelona

La millor hamburguesa d'Europa 2023

Múrcia, Còrdova, Alacant, Saragossa i Madrid ja han acollit aquest esdeveniment gastronòmic en els darrers mesos i ara és el torn de Barcelona. El festival The Champion Burger compta amb dues finals que se celebren anualment: la final estatal i la final europea. La final continental de l'any passat es va celebrar a Barcelona durant l'última setmana d'octubre i la vencedora va ser l'hamburguesa Emmy-B de Jenkin’s, de València. Es tracta d'un concurs en què el públic assistent escull la millor hamburguesa d'Europa o d'Espanya. La Fira de Barcelona, per tant, aglutina novament un festival que s'allargarà durant 12 dies.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!