L'hamburgueseria valenciana Hundred Burgers es converteix des d'avui en la millor del món segons la llista publicada per The World's Best Burgers. Es tracta de la guia Michelin de les hamburgueses, un portal que ha publicat unes conclusions extretes després de més de vuit-centes visites a restaurants de seixanta països. És la primera vegada que el local guanyador s'ubica fora dels Estats Units. Amb aquest triomf, Hundred Burgeres ha desbancat el restaurant líder de les últimes edicions, l'hamburgueseria de Nova York Pizza Loves Emily.

Guanyadors de València

L'hamburgueseria Hundred Burgeres va obrir portes l'any 2020 a València i des d'aleshores no ha parat de créixer. Avui en dia tenen quatre locals a la seva ciutat d'origen i han fet el salt a Madrid amb tres restaurants més. Els artífexs del projecte són Alex González-Urbón y Ezequiel Maldjian. Segons el jurat de The World's Best Burgers, el local valencià es mereix el primer lloc per "l'enfocament artesà i la constant evolució que tenen en la recerca de la perfecció". Un primer lloc gens fàcil d'aconseguir, ja que la llista la conformen 25 hamburgueseries de tot el món. Una competició internacional que compta amb dues representants espanyoles més: Briochef, de Madrid, en posició 17, i Soul Coffee, de València, desena classificada. D'aquesta manera, només hi ha un país per sobre de l'estat espanyol -amb dos establiments dels Països Catalans, a València- pel que fa a nombre d'hamburgueseries al top 10 de les millors del món: els Estats Units.

A partir d'ara es convertirà, de segur, en un lloc de pelegrinatge per als autèntics amants d'aquest plat

Un rànquing de prestigi

En segona i tercera posició trobem dues hamburgueseries estatunidenques. D'una banda, l'Au Cheval, de Chicago, que ostenta la tercera plaça, i de l'altra, Pizza Loves Emily, la guanyadora de l'edició de l'any passat, de Nova York. El jurat de The World's Best Burgers ha valorat les hamburgueses de Hundred Burgers així: "Es tracta del restaurant perfecte per tastar aquestes hamburgueses increïbles. La seva especialitat són les hamburgueses de vedella Rubia Gallega amb 60 dies de curació, cadascuna amb els seus propis ingredients captivadors. Estem especialment enamorats de la salsa gochujant i del bacó cruixent. La increïble hamburguesa de vedella Paul Finch té fins a 120 dies de curació i realment arriba a ser tot el que una hamburguesa pot arribar a ser".

Una valoració que posa aquest local valencià al mapa i que a partir d'ara es convertirà, de segur, en un lloc de pelegrinatge per als autèntics amants d'aquest plat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!