Sota el nom La Taula de Sartoria Panatieri, una proposta efímera que s'instal·la a Blanc - per segona ocasió - fins a finals d'any, la millor pizzeria d'Europa i segona millor del món acosta el millor producte a un dels espais més emblemàtics de la ciutat. Embotits artesans elaborats amb carn de porc ecològic Gascón i 8 pizzes artesanes en format pala romana en primícia fetes amb ingredients de proximitat i temporada a més d'exclusius per fer salivar els amants del producte i un espai cinc estrelles. La proximitat dels xefs, del projecte vital i dels seus productes (curosament seleccionats), defineixen el projecte de Rafa Panatieri i Jorge Sastre i manifesten que aquesta acció en forma de pop-up, “és un orgull i un plaer estar al Mandarin Oriental de Barcelona perquè comparteixen la mateixa filosofia que nosaltres: exalçar l'excel·lència del producte”.
Excel·lència gastronòmica
El restaurant Blanc de l'hotel Mandarin Oriental de Barcelona és un lloc tranquil i elegant perfecte per gaudir d'una de les propostes gastronòmiques de més nivell de la ciutat. Qui cregui que la pizza no pot ser sofisticada està molt equivocat. Amb 8 opcions diferents carregades d'estil i sabor, la Sartoria Panatieri acosta el millor producte al comensal.
Així, una pizza amb Stracciatella de burrata, carpaccio de gamba vermella, emulsió dels seus caps i caviar promet deixar empremta. O la de Mozzarella, textures de patata, salsa brava i pebre vermell. I en canvi d'estació, canvi de pizza amb la temporada, que ara és la d'espàrrec blanc amb crema, mozzarella, ametlla i oxalis. O una com la de mató, truita fumada, ous de truita fumada, verdures de temporada adobades (coliflor, ravenet, etc.). Productes i tècniques que fan viatjar a la pizza més enllà de la pizza al menjador de luxe de Blanc.
Masses amb llargues fermentacions, sistemes, disciplina i processos procedents de l'alta gastronomia
Si t'agrada la sofisticació i l'excentricitat del producte més elegant, pots gaudir de la pizza de burrata, gamba i caviar; però si ets dels qui prefereix una alternativa més senzilla sense renunciar al sabor i la qualitat del producte, et recomanem que tastis la pizza de tomàquet, anxoves i all, és una autèntica meravella.
Masses amb llargues fermentacions, sistemes, disciplina i processos procedents de l'alta gastronomia que la premiada pizzeria vol compartir amb tothom qui passi el pont en forma de rampa que uneix el carrer amb l'establiment.