Derby Hotels Collection celebra el Nadal amb una mirada sobre el Passeig de Gràcia. Aquesta via clau de Barcelona culmina el seu 200 aniversari amb un Nadal il·luminat per la història i l’evolució dels seus edificis emblemàtics, des del modernisme fins a la modernitat. Un d’ells és l’inconfusible Suites Avenue LUXE Apartments, dissenyat per Toyoo Itō, amb ondulacions rosades a la seva façana. Una obra urbana crucial que el grup Derby Hotels Collection, amb la família Clos al capdavant, va impulsar l’any 2009 amb l’objectiu d’alinear l’allotjament al centre de la ciutat amb el luxe i l’exclusivitat que ha caracteritzat el Passeig de Gràcia des de fa dos segles.
“El Passeig de Gràcia és un eix clau de la Barcelona històrica i senyorial, però també moderna i innovadora -explica Joaquim Clos, Director General de Derby Hotels Collection- des d’aquesta via es poden gaudir les festes de Nadal en connexió amb la moda, l’arquitectura, la cultura i la gastronomia”, assegura. En clau gastronòmica, a pocs metres del Passeig de Gràcia, el buc insígnia de Derby Hotels Collection, el Claris Hotel & Spa, proposa un Nadal gourmet per gaudir en grup, en família o en parella, al terrat pioner de Barcelona, La Terrassa del Claris. “Barcelona té un clima amable, fins i tot a l’hivern, que ens permet gaudir d’un format de terrassa coberta a dalt del Claris”, assegura Clos. La gastronomia de festa la signa el xef del Claris Pedro Salillas, amb productes com el llamàntol, l’anguila o el turbot, conviuen amb plats tradicionals com l’escudella, els canalons, el cabrit o el tronc de Nadal.
Per al Cap d’Any, els ibèrics, el foie, els mariscs i el Wagyu composen un picada d’ullet de La Terrassa envers el japonès Os-kuro, la segona proposta gastronòmica del Claris. Un espai íntim que fa honor al seu nom i està distribuït en dues altures. A baix ofereix un espectacle de sushi en directe a càrrec del subcampió del Itamae Balfegó Brendan Ferrero-Cassidy, així com una demostració de talls fins; a dalt, la robata pren protagonisme al més pur estil nipó, mentre la sumiller Camila Taboada proposa un maridatge singular amb 9 varietats de sake. A l’Os-kuro la fusió no existeix i s’imposa la tradició japonesa purista en producte, forma y presentació, amb la supervisió del cap de sala Michele Camolei.
Menús Nadal Derby Hotels Collection:
- La Terrassa del Claris (empresa i particulars): a partir de 99 euros.
- Cap d’Any al Claris Hotel & Spa 5* GL: 375 euros.
- Os-Kuro: menú empresa 109 euros, fin de año a la carta a partir de 80 euros.
- Hotel Granados 83 4*S: des de 69 euros.
- Hotel Astoria 3*: des de 60 euros.