L'Oktoberfest Barcelona 2024 està concebuda com una festa popular, organitzada al més pur estil alemany, que es durà a terme a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, al costat de la Plaça Espanya de la ciutat comtal. La cerimònia inaugural es realitzarà aquest dijous 3 d'octubre a partir de les 17 h a la carpa principal, i amb l'obertura del primer barril de cervesa es donarà principi als 12 dies de festa i diversió de l'Oktoberfest Barcelona.

Oktoberfest Barcelona 2024: tota la informació

La gran festa de la cervesa d'enguany se celebrarà els dijous, divendres, dissabtes i diumenge, des del 3 d'octubre i fins al 20 d'octubre, ambdós inclosos. L'horari és una mica confús i varia cada dia. En primer lloc, els dijous 3, 10 i 17 s'obrirà l'espai des de les 17 h i fins a les 23 h. Els divendres 4, 11 i 18 d'octubre s'amplia l'horari des de les 17 h fins a la 1 h de la matinada. Els dissabtes 5, 12 i 19 obren portes a les 12 h del migdia i fins a la 1 h de la matinada. Finalment, els diumenges 6, 13 i 20 l'obertura és a la mateixa hora que els dissabtes, però el tancament s'avança a les 23 h de la  nit. Amb la qual cosa, el recinte romandrà tancat al públic els dilluns, dimarts i dimecres.

La gran carpa principal, amb més de 6.500 m², disposa d'un aforament limitat, per la qual cosa per poder garantir espai per gaudir de la festa, des de l'organització aconsellen que es realitzi una reserva de la taula anticipada a la seva web. També disposen d'una gran zona VIP amb servei exclusiu. Per veure més informació i gestió de reserves a l'espai VIP.

Cerveses i preus

L'accés a l'Oktoberfest Barcelona és gratuït, excepte per a les sessions de tarda, a partir de les 17 h, dels divendres, dissabtes i vespres de festiu, que tindrà un cost de 5 euros per persona en concepte d'entrada a la festa. No és obligatori disposar de reserva de taula per accedir a la festa, però és molt recomanable gestionar la reserva de taula de forma anticipada, per garantir-hi l'accés, ja que, recordem, tenen un aforament limitat.

En la gran carpa principal de l'Oktoberfest Barcelona, es podrà degustar la cervesa oficial de Paulaner, elaborada en les seves principals varietats i en format de gerres de litre, com mana la tradició. Paulaner Münchner Hell, Paulaner WeissBier i Paulaner Salvator són les tres principals de les quals podrà gaudir-ne el públic barceloní. Per a aquest assortiment de cerveses es fa necessari poder gaudir d'una gastronomia concorde al seu nivell, a base de menjar tradicional bavarès, com és el pollastre rostit amb patates, les salsitxes alemanyes, gran varietat d'amanides, brètzels, i altres plats típics. A més a més, hi haurà gastronomia per a vegans i per a celíacs.

Com no podia ser d'una altra manera, a l'Oktoberfest Barcelona no faltarà música en directe amb grups de música polca i discjòqueis que acompanyaran el caràcter festiu d'aquest esdeveniment amb autèntica diversió. Així que ja sabeu, tant si sou grans cervesers, com si simplement voleu gaudir d'un esdeveniment lúdic-festiu a Barcelona, amb amics o en família, des de l'organització de l'Oktoberfest Barcelona prometen "bona cervesa, bona companyia i bon ambient".

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!