L'Oktoberfest 2023 arriba a Barcelona en una nova edició d'aquesta popular celebració alemanya que se celebra del 4 al 15 d'octubre a la plaça Univers de la Fira de Barcelona, a Montjuïc. Com és habitual els últims anys, l'Oktoberfest compta amb una gran carpa de més de 6.500 m² al costat de la plaça Espanya. Tindrà música en directe, ambientació típica i, com és evident, podràs beure la cervesa oficial de la festa: Paulaner

🍻 Apunta-t'ho! Les millors cerveses que trobaràs a l'Oktoberfest Barcelona 2023
 

Els horaris de l'esdeveniment són a partir de les 17.00 hores els dies laborables i fins a les 23.00 hores i a partir de les 12.00 hores els caps de setmana i festius i fins a les 01.00 hores. L'accés és gratuït excepte en alguns casos concrets i és recomanable fer reserva de forma anticipada per assegurar-te l'entrada al recinte. A continuació et deixem tota la informació que necessites per no perdre't res:

 

Quan és l'Oktoberfest 2023 a Barcelona?

La festa comença el dimecres 4 d'octubre del 2023 a partir de les 17.00 amb la cerimònia inaugural i s'estendrà fins al diumenge 15 d'octubre. Es tracta de 12 dies de festa ininterrompuda que se celebra a la plaça Univers de la Fira de Barcelona, a Montjuïc, tot just al costat de la plaça Espanya.

 

Com arribar-hi en transport públic?

El recinte es troba a la plaça de la Fira, a dos minuts de la parada de metro de L1 i L3 d'Espanya. També pots arribar amb l'L8, R1, R4 i S3 o, si prefereixes fer-ho en autobús, tens al teu abast les següents línies: 46, D20, H12, H16, L80, L86, L94 i L95. Si ho fas en transport privat, la millor forma d'estacionar el teu vehicle seria, entre altres opcions, fer-ho al pàrquing del centre comercial de les Arenas, a menys de cinc minuts de l'Oktoberfest. 

 

Tot el que has de saber: preus, reserves i activitats

La part, sens dubte, més important. L'Oktoberfest 2023 és gratuït excepte les sessions de tarda a partir de les 17.00 hores els divendres i vigílies de festius, que tindrà un cost de 5 euros en concepte d'entrada de festa. No és obligatori fer reserva prèvia, però des de l'organització recomanen fer-ho per assegurar-te l'entrada, ja que hi ha aforament limitat. És rellevant destacar que les taules són un màxim de vuit persones. 

Pel que respecta a les activitats, destaca la cerimònia inaugural amb l'obertura del barril el dimecres 4 d'octubre a les 17.00 hores i concurs de disfresses bàvares a les 19.00 hores del mateix dia. D'altra banda, durant cada jornada, l'Oktoberfest comptarà amb grups musicals que tocaran en directe, a més del DJ Xavi More, que punxarà música del panorama internacional i alemany.