Queden pocs dies per celebrar el Sant Joan 2024. Petards i menjar omplen la revetlla -i, també, els dies previs-. Però per damunt de tot, si hi ha alguna que en destaca són les coques de Sant Joan. Perquè no te'n perdis cap detall, ni tampoc t'hagis de trencar el cap pensant a on comprar les millors de coques de Sant Joan 2024, a La Gourmeteria t'ho posem ben fàcil. A continuació, descobreix les 3 coques de Sant Joan imprescindibles per una revetlla inoblidable.

🎆 Aquesta és la millor coca de Sant Joan del 2024
 

Les millors coques de Sant Joan 2024

Les 3 coques de Sant Joan que proposem des de La Gourmeteria, o més ben dit, els tres locals recomanats perquè hi vagis a donar un cop d'ull, són la pastisseria Gil, la Pastisseria Carrió i Jon Cake. En aquests tres establiments barcelonins hi trobaràs una àmplia varietat de coques perquè puguis escollir la que s'ajusti millor a les teves preferències. Ara bé, segur que cap coca de Sant Joan et decebrà, ja que són tres llocs que ressalten per la seva excel·lència.

Gil

La pastisseria i forn de pa Gil, de Barcelona, elabora una de les millors coques de Sant Joan del 2024. Concretament, es tracta de la millor coca de Sant Joan de xocolata. La Gil és una pastisseria amb quatre generacions d'història que destaca per la qualitat de tots els productes que elabora. No només han guanyat el premi a millor coca de Sant Joan d'enguany, sinó que també estan a la ruta del bon pa de Catalunya, van guanyar el premi a millor mona de Pasqua tradicional de l'any passat, millor coca de Sant Joan tradicional el 2022 i millor tortell de Reis de 2022. Un palmarès que demostra el nivell de tots els productes d'aquest obrador.

Una d'elles, la coca de crema, va ser amb la qual el seu mestre pastisser, Oriol Carrió, va aconseguir el reconeixement a la millor coca de crema de 2019

Pastisseria Carrió

Les versions més demandades a Pastisseria Oriol Carrió són les coques tradicionals de Sant Joan, encara que una d'elles, la coca de crema, va ser amb la qual el seu mestre pastisser, Oriol Carrió, va aconseguir el reconeixement a la millor coca de crema de 2019. A la mateixa (coca de brioix de llarga fermentació farcida d'una crema de vainilla artesana), se li sumen 6 opcions més que, dins d'un espectre clàssic, ofereixen diversitat i qualitat per a tots els gustos: la de fruites confitades (coca de brioix de llarga fermentació amb fruites confitades i pinyons del país), la coca de llardons (coca de pasta de full amb llardons o llardons de Castellar del Vallès i pinyons del país) o la de cabell d'àngel (coca de pasta de full de mantega farcida de cabell d'àngel de decorada amb pinyons del país).

Coca Sant Joan Carrió 2024
Coca de Sant Joan de la pastisseria Carrió 2024. / Foto: Cedida

Jon Cake

Jon Cake repeteix aliança amb el mestre pastisser Oriol Carrió, de la Pastisseria Oriol Carrió, per oferir el seu ja tradicional pastís de formatge de coca de Sant Joan, elaborat amb una coca clàssica, la de fruites confitades. Aquest singular pastís de formatge manté el sabor característic del pastís de formatge, però amb matisos que recorden la mossegada d'una bona coca tradicional, amb el brioix de llarga fermentació i les fruites confitades.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!