El celler Perelada serà el proveïdor oficial de vins i caves de l'equip American Magic, l’equip estatunidenc que disputarà la 37a Copa Amèrica de Vela a partir d’aquest mes d’agost a Barcelona. Es tracta de l’equip que més vegades ha guanyat la competició --la més rellevant d’aquest esport a escala mundial. Perelada és el celler escollit pel prestigiós equip per maridar un viatge esportiu que, malgrat que no ha començat, ja fa molts mesos que dura.

Dues marques d'excel·lència

Perelada i American Magic són dues marques que, a primer cop d'ull, sembla que no tinguin cap relació. Una es dedica a elaborar vins i l'altra a competir en la cursa de vela més exclusiva del món. Però res més lluny de la realitat. Ambdues cases comparteixen uns valors i una manera de concebre la feina que les ha dut a signar un acord de patrocini per a la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela que es disputa a l'estiu a Barcelona. Es tracta d'un pas més en l’aposta del celler per donar a conèixer la marca Perelada i també la D.O. Empordà a tot el món.

Perelada American Magic Copa Amèrica de Vela
Perelada i American Magic signen un acord de patrocini per a la Copa Amèrica de Vela. / Foto: Cedida

Tant Perelada com American Magic són abanderats de l'excel·lència i la precisió a l'hora d'elaborar, d'una banda, els vins, i de l'altra, els vaixells de competició. Tal com explica el responsable de logística de l'equip, American Magic només té un objectiu: guanyar. Una única meta per retornar el trofeu de la Copa Amèrica a les vitrines de l'equip estatunidenc. Un trofeu que actualment ostenta l'equip de Nova Zelanda.

Vi de qualitat

Perelada ja ven els seus vins i caves a més de 70 països, inclosos els Estats Units, i fa només unes setmanes ha estat considerat el 43è celler més admirat del món segons el prestigiós rànquing anual que publica la revista Drinks International. Una posició de prestigi que lliga amb els valors amb els quals treballa American Magic. Com a proveïdor oficial, els vins i caves de Perelada estaran presents en les diferents zones d'aficionats i convidats de les seleccions masculina i femenina de l'equip estatunidenc. Un equip que es va instal·lar a Barcelona l'abril del 2023 i que des d'aleshores ha treballat sense parar per intentar mantenir-se al capdavant de la carrera tecnològica prèvia a la cursa nàutica. Actualment, segons explica American Magic, l'equip --format per pilots, enginyers, equip de comunicació i logística-- viu, entre altres llocs, en 120 pisos que l'empresa té llogats a menys de 2 km de la base d'operacions de l'equip, a les drassanes de Barcelona.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!