La famosa guia TripAdvisor, referent mundial de viatges i gastronomia, ha anunciat els guanyadors del Travelers' Choice d'enguany, un segell que s'atorga en funció de les ressenyes i puntuacions que els usuaris de la plataforma han fet durant l'últim any. En la categoria de "joies amagades", la guia ha distingit un restaurant de Barcelona ubicat al barri Gòtic.

Cuina catalana al Gòtic

La Bodega Biarritz (C/ Nou de Sant Francesc, 7) és el segon local preferit dels usuaris de TripAdvisor i un dels seleccionats per la plataforma amb el segell Travelers' Choice a la categoria de "joies amagades". Segons la guia, la Bodega Biarritz de Barcelona és "el lloc ideal quan tens ganes de menjar tapes. Aquest restaurant acollidor és conegut pels seus plats de cuina tradicional catalana. La millor part? Tant el menjar com la beguda tenen uns preus raonables i se serveixen en racions generoses, ideal pels viatgers que volen una bona relació qualitat preu". Una síntesi feta a partir de les més de 8.000 ressenyes que els usuaris han deixat del local durant els darrers 12 mesos, amb una mitjana de 5 estrelles sobre 5.

El menjar del local és gustós, el servei és amable, l'ambient és agradable, la ubicació és amagada i el preu i el temps d'espera són raonables

Segons TripAdvisor, el menjar del local és gustós, el servei és amable, l'ambient és agradable, la ubicació és amagada i el preu i el temps d'espera són raonables. Com que cada cop és més coneguda, la bodega pot ser que tingui estones de cua, però de moment, segons la guia, no el podem considerar un lloc del tot massificat.

 

Que un restaurant català estigui tan amunt en un rànquing mundial demostra el potencial gastronòmic que té Catalunya com a país

El segon millor del món

Al rànquing de restaurants en la categoria de "joies amagades" hi trobem la Bodega Biarritz, només per darrere de Ponchos Food & Wines, al Perú, i per davant de Ely's Kitchen Ubud, a Indonèsia. Que un restaurant català estigui tan amunt en un rànquing mundial demostra el potencial gastronòmic que té Catalunya com a país, però també Barcelona com a ciutat. I malgrat que la taverna del Born ocupi la segona posició, el total de ressenyes que té la Biarritz és quatre vegades més gran que el de la primera classificada. Així doncs, malgrat no ser la preferida, sí que ha passat per un escrutini molt més exhaustiu que altres restaurants classificats en posicions similars.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!