La sisena generació de Simón Coll ha inaugurat la seva primera botiga amb el nom Simón Coll a Barcelona. Simón Coll, des de 1840, ha mantingut constant el seu compromís amb la innovació i l'exigència per crear xocolata de la millor qualitat. Amb la intenció d'apropar-se més a tot el públic ha fet el salt de Sant Sadurní a Barcelona, a la cèntrica Rambla Catalunya. En aquesta botiga també hi ha un petit córner de "Chocolate Amatller, marca creada a Barcelona el 1797".

Mar Coll sisena generació de Simon Coll xocolaters
 

La inauguració ha coincidit amb l'època més màgica i meravellosa de l'any, que ja s'apropa i ve plena de moments especials, on les cases es vesteixen de celebració. Nadal també és sinònim de dolços i Simón Coll, un any més, ha llançat desenes de productes per gaudir, compartir i celebrar aquestes dates tan esperades.

El primer bombó de Simón Coll

Simón Coll, amants de la tradició per excel·lència i compromesos amb una xocolata de qualitat, mostra una altra vegada la seva passió i "savoir faire" amb un nou llançament: una proposta seductora i singular, un bombó diferencial de xocolata amb llet i cor de cremós praliné d'avellana, una fórmula elaborada amb ingredients nobles de qualitat, que denota una màxima naturalitat i aconsegueix ser un bombó "fresc" ple de textures i sabors que sorprendran als paladars més exigents.

Creat per satisfer la demanda dels amants de bombons de xocolata amb fruita seca, Simón Coll presenta el seu primer bombó de Xocolata amb Llet i Praliné d'Avellana. Una creació sorprenent, elaborada pels experts xocolaters amb una gran trajectòria al món del cacau des de 1840.

La seva silueta amb una forma singular de talla de diamant, recobert de cremosa xocolata amb llet, amaga al seu cor de suau praliné d'avellana amb crocant caramel·litzat i punt salí final. Hi ha dos formats: estoig (144g amb 16 unitats de deliciosos bombons 9g embolicats individualment PVP: 6.50€) o llauna (180g amb 20 unitats de deliciosos bombons 9g embolicats individualment PVP:12.95€). Ambdues opcions encaixen dins del moment celebració i regal, ja que van vestides amb un elegant packaging color coral i cada unitat de bombó ve embolicada acuradament, en un embolcall dissenyat per mantenir fresques les qualitats del bombó en el moment de la degustació.

Els torrons

Un altre dels productes estrella és el torró, que triomfarà a la taula de Nadal. Torró de xocolata amb llet i galeta cruixent sense gluten embolicat en un elegant estoig vermell amb motius nadalencs, serà el teu millor aliat aquestes festes. Cruixents galetes nadalenques sense gluten que combinen a la perfecció amb la xocolata amb llet Simón Coll i un toc suau de canyella.

Aquest torró de xocolata amb llet i praliné d'ametlla caramel·litzada serà un delit per als menjars de Nadal. Elaborat una vegada a l'any, conté un 25% d'ametlla caramel·litzada sencera de temporada. Amb el seu acabat sofisticat i els detalls daurats a l'estoig és un bon regal per a tot gurmet. I un luxe a la taula.

Calendaris d'advent

El Calendari d'advent Hello Winter és una invitació a crear moments especials durant la temporada més màgica de l'any. Aquesta compte enrere és molt més que un simple recompte de dies. És una invitació a celebrar la màgia del Nadal. Cada dia, tindràs la possibilitat de descobrir i degustar un dels 8 models de figuretes 3D de deliciosa xocolata amb llet que et faran donar la benvinguda al fred d'una forma molt especial. Cada una de les diferents figuretes són creacions de dissenys propis de Simón Coll i han estat elaborats amb ingredients nobles d'alta qualitat, sense oli de palma i sense gluten.

També està disponible el calendari d'advent de la marca xocolata Amatller. Darrere de cada finestra s'amaga un exquisit moment de degustació. Trobaràs fins a sis varietats diferents a les quals acompanyen una proposta de maridatge, que sens dubte faran del teu moment el millor del dia.

Figuretes nadalenques

Finalment també destaquen les figures amb temàtica Nadalenca de deliciosa xocolata blanca i cremosa xocolata amb llet elaborades amb una cuidada selecció d'ingredients nobles de qualitat, sense gluten, sense oli de palma i amb disseny propi de la marca.

Sobre Simón Coll

Després de més de 180 anys de dedicació, Simón Coll es manté constant en el seu compromís amb la innovació i l'exigència per crear xocolata de la millor qualitat. Fidels al seu mètode d'elaboració Bean to Bar, seleccionant l'origen de la fava de cacau i sent presents a tot el procés d'elaboració, fins a obtenir les seves diferents creacions. La xocolata s'elabora amb ingredients nobles, sense colorants, conservants ni oli de palma i és apte per a celíacs. Ofereix una àmplia varietat de formes sempre seguint els mateixos estàndards de qualitat, i buscant els dissenys més atractius amb reconeguts il·lustradors. Gràcies a tots aquests anys d'experiència i dedicació, avui dia, Simón Coll s'ha posicionat dins del seu sector com a empresa líder a Pasqua i una de les més ben situades al mercat nadalenc, encapçalant el rànquing en l'apartat de torrons de xocolata amb fruita seca.