La vida s’ha de basar en tenir el millor de l’hivern a l’estiu i viceversa. Un exemple clar són els gelats, que sempre acompanyen els dies de platja. Però, no només això, sinó que també pot ser el toc dolç ideal per a aquests dies de Nadal, especialment per al postre.

Gelat de xocolata i avellana Denominació d'Origen de Reus. Foto: Gelats de Territori.

Imagina’t durant un d'aquells copiosos àpats de Nadal, després d'haver menjat canelons, sopa de galets i altres plats deliciosos. És un escenari idíl·lic, però amb un petit marge de millora: gaudir del millor postre possible, com són els Gelats de Territori. El tret diferencial d’aquests gelats és la seva elaboració per capes amb sabors ben especials. Una capa és un topping, seguit d’una base de gelat i, per finalitzar, un fons cruixent irresistible.

Estan fets amb productes autèntics i sabors típics de tot Catalunya, per assegurar-ne la millor qualitat.

Si amb això no se us fa la boca aigua, espereu a saber que, com el seu nom indica, són Gelats de Territori. És a dir, que estan fets amb productes autèntics i sabors típics de tot Catalunya, per assegurar-ne la millor qualitat. Però, quins són els productes típics de cada zona del país? Al Nacional hem sortit al carrer per preguntar alguns conceptes de territori. No et perdis el següent vídeo, a veure quantes n’encertes!

 

Els sabors més autèntics

Com has pogut veure al vídeo, tenen molts sabors ben diferents basats en productes locals com les avellanes Denominació d'Origen de Reus o les maduixes, que ara ja saps que són típiques del Maresme. Alguns exemples són el gelat de lemon pie, el de maduixa i iogurt, el de xuixo o el d’avellana i xocolata.

Un altre dels gustos més especials de Gelats de Territori. Foto: Gelats de Territori.

Però, no són les úniques delícies, des de Gelats de Territori també tenen altres gustos com de xocolata blanca i festucs, ratafia i carquinyolis, cafè amb anís del mono o Xisqueic. Sabors molt d’aquí fets amb marques catalanes reconegudes, per aconseguir aquell gust tan especial i irresistible.

Tenen molts sabors ben diferents basats en productes locals com les avellanes Denominació d'Origen de Reus o les maduixes del Maresme

I, finalment, però no menys especial, els sabors d’aquelles marques que ens identifiquen, com són Cacaolat, Galetes Trias i Torrons Vicens, tres gustos molt concrets que ara també pots degustar en format gelat.

Només de pensar-ho, de segur que us ve la gana. Gelats de Territori són el regal perfecte per arrodonir qualsevol ocasió. Ara ja ho saps, si vols sorprendre durant aquests dies de Nadal, descobreix aquí totes les seves varietats.