El barri de la Barceloneta està de festa major i no hi ha millor manera de celebrar-ho que organitzant un tast amb el plat més típic del barri: la Bomba. Una tapa farcida de patates i carn que serà la protagonista durant tot el mes d'octubre de la Ruta Gastronòmica "La Barceloneta és la Bomba". Els restauradors participants elaboraran diferents receptes i faran tota mena de versions de la Bomba més clàssica per reinventar-la i donar-la a conèixer a la ciutat.

Tantes versions com restaurants

Fins al 30 d'octubre la Barceloneta acull la tercera edició del 'Barcelona Tast', el festival en què s'emmarca la Ruta Gastronòmica de la Bomba de la Barceloneta. Més d'una desena de restaurants del barri n'elaboraran la seva versió, i us podem assegurar que n'hi haurà per a tots els gustos: les picants, les més picants, les clàssiques, les més innovadores, de carn, de peix... i com a novetat aquest any, una versió de la bomba dolça.
Per fer-ho baixar, a més, cada local tindrà una oferta (la majoria inclou beguda) que us permetrà tastar cada versió per un preu mitjà de 5 €. Us animem a tastar-ne unes quantes i que organitzeu la vostra ruta ideal en un barri on la Bomba és molt més que una tapa.

L'objectiu del festival, una iniciativa organitzada per l'ACIB (Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta) l'any 2021 és acostar als barcelonins la millor cuina feta al barri mariner, a més de reivindicar el barri de la Barceloneta com a destinació gastronòmica de qualitat a la ciutat.

El passat diumenge 1 d'octubre es va donar el tret de sortida a la Ruta Gastronòmica. Durant tot el dia els restaurants participants van sortir al carrer per acostar-se al públic i donar a conèixer el 'Barcelona Tast' coincidint amb la festa major del barri, que s'allargarà fins al dia 7 d'octubre.

Reivindicar el barri de la Barceloneta com a destinació gastronòmica de qualitat a la ciutat

Per arribar-hi podeu fer-ho en metro (L4), bus (V15) o en cotxe. Si ho feu amb el vostre vehicle podeu aparcar al  pàrquing Barceloneta Port Vell, que tindrà més de 1000 tiquets premiats amb promocions i regals per gaudir de begudes de franc als establiments que participen del 'Barcelona Tast'.

Us deixem una llista amb tots els locals que participen de la Ruta perquè pugueu organitzar-vos la millor experiència gastronòmica del barri: