El restaurant Blanc, ubicat a l'hotel Mandarin Oriental del passeig de Gràcia de Barcelona ofereix, fins al pròxim 2 de juny uns pastissos exclusius elaborats pel pastisser Miquel Guarro. Es tracta d'una 'pop-up', és a dir, una col·laboració efímera que pretén acostar la gastronomia dolça del més alt nivell al públic barceloní.

Pastissos que semblen joies

En horari de 15 h a 19 h cada dia fins al pròxim 2 de juny, al Mandrin Oriental hi pots tastar alguns dels pastissos més exquisits de la ciutat. Miquel Guarro elabora diferents creacions per a tots els gustos en un indret privilegiat i amb un producte excel·lent. Sis petites obres d'art amb sabors, formes i textures diferents que amaguen tot un món de sensacions a cada mossegada.

Pastís de xocolata Miquel Guarro
El pastisset de xocolata és exquisit. / Foto: Cedida

Entre l'oferta disponible també hi ha un carbó de sèsam negre amb iogurt i yuzu, un mirall de xocolata de Belize amb ametlla i nibs de cacau, una maragda de te verd matxa, cirera i flor de cirerer i una Margarida de coco, maracujà, ametlla i Mescal

Des d'un pastís de banoffee de plàtan i cafè, fins a un mandala de maduixa, vainilla i ametlla, les creacions del xef destaquen, sobretot, per la seva forma. Cada pastisset sembla una joia única. Entre l'oferta disponible també hi ha un carbó de sèsam negre amb iogurt i yuzu, un mirall de xocolata de Belize amb ametlla i nibs de cacauuna maragda de te verd matxa, matxa, cirera i flor de cirerer i una Margarida de coco, maracujà, ametlla i Mescal.

Una plantilla d'estrelles

Es tracta del primer projecte en solitari del xef pastisser després d'haver passat per llocs tan emblemàtics com el restaurant Dos Cielos o l'escola Hofmann. Guarro va guanyar l'any 2013 el Concurs Lluís Santapau al millor xocolater de l'any i és un dels pastissers de més prestigi del panorama gastronòmic català actual.

Berenar en família o amics sempre és més reconfortant, però si sou uns quants, a més, podreu demanar diferents pastissos i tastar-ne més; val la pena

Pastís d'esmeralda de Miquel Guarro
El pastís d'esmeralda és un dels més bonics. / Foto: Cedida

El Mandarin Oriental, a més, ha col·laborat amb altres grans noms de la pastisseria del país. Abans de la 'pop-up' de Miguel Guarro, el restaurant Blanc havia acollit creacions de grans noms com Lluc Crusellas, millor xocolater del món.

Cada pastís es pot tastar per un preu de 12 €. La meva recomanació és que si hi vas, ho facis acompanyat. Berenar en família o amics sempre és més reconfortant, però si sou uns quants, a més, podreu demanar diferents pastissos i tastar-ne més; val la pena.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!