Les aletes de pollastre són un clàssic irresistible que triomfa en qualsevol ocasió. Ja sigui per a un sopar informal entre amics o una trobada familiar, aquest plat sempre és sinònim de bon ambient i de ganes de llepar-se els dits. La seva textura cruixent per fora i sucosa per dins les converteix en una autèntica delícia que agrada tant a petits com a grans. A més a més, es poden preparar amb infinitat de sabors i condiments, adaptant-se als gustos de tothom, des dels amants de les espècies picants fins als qui prefereixen un toc dolç i melós.

Aletes de pollastre en pocs minuts: la recepta definitiva

Però el que molts no saben és que hi ha un truc secret que permet cuinar-les en menys de deu minuts sense perdre ni una mica del seu sabor i textura perfectes. Un cop el descobreixis, mai més voldràs preparar-les d’una altra manera!

Alitas de pollo / Foto: Pixabay
Delicioses aletes de pollastre cuinades en pocs minuts / Foto: Pixabay

Aquesta recepta suposa un enorme avantatge en tractar-se d'un pas a pas que no fa servir fregits. Comencem amb una cassola al foc i aigua bullent. Hi incorporem les aletes de pollastre i emprem una tapa per cobrir-ho. Les deixem cuinar durant cinc minuts. Posteriorment, retirem la tapa per afegir-hi una mica de sal, pebre negre i pebre vermell. La quantitat que s'hi ha d'incorporar depèn del gust de cadascú. Finalment, dos grans d'all.

Una cassola, deu minuts, espècies i cullerades de salses per aconseguir unes aletes de pollastre sense fregir boníssimes i fantàstiques 


La cocció s'allarga cinc minuts més perquè vagi agafant color i els gustos es fusionin i combinin entre ells. A continuació, ja tindrem la recepta pràcticament enllestida. L'única passa restant en l'elaboració serà la d'afegir a la cassola dues cullerades de salsa de soja, però també una cullerada de salsa de tomàquet i una altra de mel. Tan senzill i tan fàcil com això! No hi ha més complicacions que aquest ràpid pas a pas per obtenir unes aletes de pollastre increïbles. En últim lloc, ho barreges bé tot per acabar d'integrar tots els sabors i les aromes de les espècies i salses amb les aletes i deixem que acabi de reposar al foc uns instants mentre parem taula i preparem el vermut.

Alitas de pollo / Foto: Pixabay
La recepta de les aletes de pollastre agrada a petits i grans / Foto: Pixabay

Endinsar-se als fogons de casa i improvisar és una meravella. Les aletes de pollastre es poden executar de moltíssimes maneres i en aquest article te n'expliquem una d'elles. Però n'hi ha moltíssimes més. I tu, quina és la teva tècnica preferida per cuinar unes aletes de pollastre?

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!