T'has cansat dels gelats de sempre? T'agradaria tastar nous sabors? Prefereixes productes de qualitat i del país? Doncs, sens dubte, els Gelats de Territori són el que estàs buscant.

Què tal si comences degustant el seu Gelat de Cacaolat? O prefereixes el seu Gelat de Torró Vicens? I si tastes també el seu Gelat de Galetes Trias? Què? Se't fa la boca aigua, oi? A ElNacional.cat ja els hem provat i ens han encantat. 


1. Gelat de Cacaolat 
El 1933, a la fàbrica de llet Letona es crea el primer batut de cacau embotellat del món, anomenat Cacaolat. Doncs ara, 91 anys després, podem gaudir-lo en format gelat gràcies a la nova col·laboració entre Cacaolat i Gelats de Territori.

Es tracta d'un gelat d'autèntic Cacaolat, amb cruixent de galeta marlette i coulís de cacao Cacaolat. Cremós, irresistible i amb l’essència única de Cacaolat, que farà les delícies dels més petits i més grans. 

 

2. Gelat de Torró Vicens
Gelats de Territori ha llançat un nou gelat de torró d'Agramunt. Gràcies a l'aliança que Gelats de Territori ha forjat amb la històrica casa Torrons Vicens, ja pots gaudir d'un gelat de iema cremada amb crumble d’ametlles cruixents. Aquest gelat et farà veure les estrelles!

 

3. Gelat de Galetes Trias
Si ets un amant de les Galetes Trias, aquest gelat és, sens dubte, per a tu. El nou gelat que ha creat Gelats de Territori de la mà de les centenàries Galetes Trias t'enamorarà. Concretament, està fet a partir del característic Neulet de Galetes Trias amb un cruixent de Crocantí. Segur que es convertirà en el teu nou gelat preferit!

 

Clica aquí i descobreix tots els sabors dels Gelats de Territori.