Sònia Carmona, la nostra Foodlovers de confiança, es desplaça fins a la capital de la comarca del Vallès Oriental per descobrir-nos les propostes més increïbles de Granollers: un uramaki de salmó i alvocat, amb maionesa japonesa, gamba vermella, tòfona negra i wasabi natural; calamarsets de la costa amb cremós de sobrassada i acompanyat de patates suflé; i una truita de patates acompanyada de suc de capipota. Ens hi acompanyeu, gourmeters? Feu play i feu gana, som-hi!

⚽ El restaurant italià preferit de la família Messi a Barcelona: Ristorante Capú

 

Kodama

La cuina japonesa del Kodama delectarà tots els vostres sentits, complementant i unint completament el toc més subtil, l'harmònic, l'elegància i el punt més gustós. Gaudeix dels mossos gastronòmics més exquisits plens d'elaboració, sentiment i sensibilitat a aquest restaurant japonès de Granollers. Expliquen que cada plat és únic i diferent, elaborat amb les millors tècniques de preparació, tall, temps i atenció.

Uramaki de salmó i alvocat amb gamba vermella, tòfona negra i wasabi natural / Foto: Raquel Sánchez

📍 C/ del Lliri, 32

Mint Restaurant

Mint Restaurant va obrir el 2017. Capitanejat per la Natàlia Albero, al costat del seu equip apassionat per la gastronomia, ofereix una cuina d’arrels mediterrànies i tocs internacionals. Mint forma part de la Guia Michelin des de l’any 2021 i aquest curs ha revalidat el seu reconeixement per tercer any consecutiu. Ofereixen un menú diari, executiu, menú degustació i carta. Maridat amb una selecció molt acurada de vins de petita producció i per acabar, amb cafè d’especialitat de torradors locals.

Calamarsets de la costa amb cremós de sobrassada i acompanyat de patates soufflé / Foto: Raquel Sánchez

📍 C/ de Sant Josep, 10

Fonda Europa

La Fonda Europa, amb més de 250 anys d'història, es converteix en la Fonda més antiga de Catalunya en mans de la mateixa família. Cuina oberta des de primera hora del matí per servir els seus icònics esmorzars de forquilla, planxats i banyes de croissant. La seva missió és fer pública la cuina privada de les cases, fent d'altaveu de la cultura culinària del país. Una cuina de picades i foc lent, honesta i sense pretensions que es manté popular per no perdre de vista un dels seus grans valors històrics: l'hospitalitat, que es veu reflectida no només en la proximitat en el tracte sinó també en l'honestedat dels seus preus. Els seus plats més icònics són el capipota, els canelons, el xai al forn i la paella Parellada. En definitiva, és un establiment que es percep amb molta història, autenticitat, art i cultura. 

Truita de patates acompanyada de suc de capipota / Foto: Raquel Sánchez

📍 C/ d'Agustí Viñamata, 2