Un teatre que hi amaga un restaurant, un nom de pasta, però l'especialitat és el marisc i un local que canvia radicalment a la nit. Aquests són els 3 restaurants de Manresa que us portem aquesta setmana. Sona interessant? En voleu saber més? Doncs no us perdeu el vídeo i llegiu la notícia per veure les meravelles i els sabors tan diversos que la Sònia Carmona, la nostra Foodlover de confiança, ha trobat pels carrers de Manresa. Feu play i feu gana, gourmeters!

 

Kursaal Espai Gastronòmic

El Kursaal Espai Gastronòmic està situat a un lloc privilegiat de Manresa. A l'edifici del Teatre Kursaal al passeig Pere III de Manresa. Amb la direcció a cuina de Jordi Servalls i Sílvia Rovira ofereix una proposta de cuina de mercat molt dinàmica amb menús i propostes gastronòmiques en constant renovació. Disposa de diferents menjadors i una terrassa impressionant. Arrossos, carns, peixos, xup-xup i tocs asiàtics. Amb un gran assortiment de productes de proximitat i vins de la D.O. Pla de Bages. Està obert tots els dies de la setmana. Preu mitjà que oscil·la entre els 30 i 35 euros.

Kursaal Espai Gastronòmic / Foto: Raquel Sánchez / Marc Ortín

📍 Passeig de Pere III, 35, Manresa

Cocteleria Glaç

Glaç és un restaurant-cocteleria, amb un equip jove i dinàmic que crea una cuina mediterrània amb tocs d'influència asiàtica i sud-americana. Es defineixen com la cuina autèntica. Treballen amb molt d'afecte per a l'elaboració casolana, elaborant tots els productes ells mateixos, des de les maioneses, croquetes, gyozas i fins a les postres. Ofereixen una cuina equilibrada i conscient, amb certes tapes i postres totalment veganes. A més, tenen en compte que la carn de les hamburgueses sigui de quilòmetre 0 i amb el mínim d'additius. Una cuina de tapes per a compartir i fruir, i quan s'acaba el sopar, canvien l'ambient i la música acompanya per gaudir d'uns còctels per animar la nit.

Glaç és restaurant i cocteleria alhora / Foto: Raquel Sánchez / Marc Ortín

📍 C/ de l'Arquitecte Oms, 2, Manresa

Cal Spaguetti

El restaurant Cal Spaguetti de Manresa, no és el que sembla. De fet, no és un restaurant de pasta. Es diu així perquè el fundador era molt prim i li deien sapguetti i així es va quedar la broma. Té una cuina mediterrània de mercat i el peix i el marisc és el principal protagonista. Ubicat al bell mig de la capital del Bages, és un restaurant familiar de tota la vida. Els seus inicis es remunten al 1971 quan la primera generació en va obrir les portes. Els clients poden degustar els suggeriments de la casa o bé decantar-se per la diversitat de menús que ofereixen: menú mariner, menú degustació o el menú de la llagosta.

Cal Spaguetti, un nom que enganya / Foto: Raquel Sánchez / Marc Ortín

📍 Ctra. de Vic, 157, Manresa