Paella de llamàntol, tartar de tonyina balfegó amb tòfona, rabes de llamàntol amb cremós de patata, ou i la seva salsa. Qui pot resistir-s'hi, a aquestes delícies? Les trobareu al Restaurant Feliu, a La Cuina de l'Epi i La Lolis by ElDorado Petit, tres propostes gastronòmiques que no us podeu perdre si heu de fer parada a la Platja d'Aro. Fins allà s'ha desplaçat Sònia Carmona, la nostra Foodlovers de confiança, per tastar els millors plats de la vila.

Feu play i feu gana, gourmeters!

 

Restaurant Feliu

Fundat pel cuiner Joan Feliu i la seva esposa l'any 1969, el Restaurant Feliu és un dels restaurants més antics i emblemàtics de Platja d'Aro. Especialitzat en paella, peix fresc de la costa i carn a la brasa, el Feliu va ser pioner en oferir productes de rostisseria i plats per emportar a la Costa Brava. Aquesta experiència permet oferir actualment un ventall d'especialitats que inclou més de 150 plats casolans diferents amb variació diària, dins l'àmplia exposició de plats cuinats.

feliu
Paella de llamàntol / Foto: M.O.

🍽️ 23,90 euros (preu del plat)

📍 Av. Reina Fabiola 2

La cuina de l’Epi

La Cuina de l’Epi neix com un projecte de restaurant familiar on gaudir de plats cuinats amb productes 100% naturals, sense cap mena d’additiu artificial. Les seves postres segueixen el mateix patró: tot natural, on cada cullerada és un festival dels sentits. El cuiner és el mateix propietari, i la pastissera la seva dona. Al seu restaurant podreu trobar plats originals, amb molt de gust i casolans, per cloure l’àpat amb un toc dolç: amb pastissos de la casa; si no t'hi queda cap raconet i et quedes amb ganes de tastar-los, no t'amoïnis: també es poden encomanar a domicili.

EPI
Rabes de llamàntol amb cremós de patata, ou i la seva salsa / Foto: M.O.

🍽️ 23,50 euros (preu del plat)

📍 Galerias St. Lluís 58-59

La Lolis by ElDorado Petit

A principis dels anys 1900 es va obrir ElDorado, un bar-cafeteria de Sant Feliu de Guíxols que, l’any 1970, es fa a mans d'en Lluís i la Lolis. La parella, al cap de dos anys, creen ElDorado Petit amb concepte de restaurant, i més tard van obrir-ne un segon local a Barcelona i un tercer a Nova York. Als anys 80, El Dorado Petit va esdevenir tot un referent, fins a arribar al punt de rebre un parell d'estrelles Michelin. En Lluís va ser guardonat amb el premi nacional de gastronomia l’any 1983 i la revista Gurmet va situar ElDorado Petit entre els 3 millors restaurants d’Espanya durant anys i panys. La Lolis by ElDorado Petit neix de tota aquesta trajectòria i bagatge. Oi que no us calen més referències?

LOLIS
Tartar de tonyina balfegó amb tòfona / Foto: M.O.

🍽️ 32 euros (preu del plat)

📍 Av. Onze de Setembre 5