Paella de llamàntol, tartar de tonyina balfegó amb tòfona, rabes de llamàntol amb cremós de patata, ou i la seva salsa. Qui pot resistir-s'hi, a aquestes delícies? Les trobareu al Restaurant Feliu, a La Cuina de l'Epi i La Lolis by ElDorado Petit, tres propostes gastronòmiques que no us podeu perdre si heu de fer parada a la Platja d'Aro. Fins allà s'ha desplaçat Sònia Carmona, la nostra Foodlovers de confiança, per tastar els millors plats de la vila.

Feu play i feu gana, gourmeters!

 

Restaurant Feliu

Fundat pel cuiner Joan Feliu i la seva esposa l'any 1969, el Restaurant Feliu és un dels restaurants més antics i emblemàtics de Platja d'Aro. Especialitzat en paella, peix fresc de la costa i carn a la brasa, el Feliu va ser pioner en oferir productes de rostisseria i plats per emportar a la Costa Brava. Aquesta experiència permet oferir actualment un ventall d'especialitats que inclou més de 150 plats casolans diferents amb variació diària, dins l'àmplia exposició de plats cuinats.

Paella de llamàntol / Foto: M.O.

🍽️ 23,90 euros (preu del plat)

📍 Av. Reina Fabiola 2

La cuina de l’Epi

La Cuina de l’Epi neix com un projecte de restaurant familiar on gaudir de plats cuinats amb productes 100% naturals, sense cap mena d’additiu artificial. Les seves postres segueixen el mateix patró: tot natural, on cada cullerada és un festival dels sentits. El cuiner és el mateix propietari, i la pastissera la seva dona. Al seu restaurant podreu trobar plats originals, amb molt de gust i casolans, per cloure l’àpat amb un toc dolç: amb pastissos de la casa; si no t'hi queda cap raconet i et quedes amb ganes de tastar-los, no t'amoïnis: també es poden encomanar a domicili.

Rabes de llamàntol amb cremós de patata, ou i la seva salsa / Foto: M.O.

🍽️ 23,50 euros (preu del plat)

📍 Galerias St. Lluís 58-59

La Lolis by ElDorado Petit

A principis dels anys 1900 es va obrir ElDorado, un bar-cafeteria de Sant Feliu de Guíxols que, l’any 1970, es fa a mans d'en Lluís i la Lolis. La parella, al cap de dos anys, creen ElDorado Petit amb concepte de restaurant, i més tard van obrir-ne un segon local a Barcelona i un tercer a Nova York. Als anys 80, El Dorado Petit va esdevenir tot un referent, fins a arribar al punt de rebre un parell d'estrelles Michelin. En Lluís va ser guardonat amb el premi nacional de gastronomia l’any 1983 i la revista Gurmet va situar ElDorado Petit entre els 3 millors restaurants d’Espanya durant anys i panys. La Lolis by ElDorado Petit neix de tota aquesta trajectòria i bagatge. Oi que no us calen més referències?

Tartar de tonyina balfegó amb tòfona / Foto: M.O.

🍽️ 32 euros (preu del plat)

📍 Av. Onze de Setembre 5