S’apropa l’estiu i el bon temps i, amb aquest, les ganes inevitables de gaudir del sol amb un bon àpat en un ambient salat a prop del mar. Al Passeig Marítim de Cunit trobareu el restaurant L’Arrosseria, que va guanyar el premi d'"El millor restaurant a peu de platja de la Costa Daurada" pel programa Joc de Cartes de TV3. Amb el bon humor característic del xef Andreu Ruiz i el seu lema Have a Rice Day, L’Arrosseria presenta l’escenari perfecte per menjar un bon arròs acompanyat d’un vi natural de qualitat, al costat d’una platja tranquil·la i calmada. Fins allà s'hi desplaça la Maite Escribà, més coneguda com a Top Catalan Restaurants, per descobrir-nos un excel·lent establiment.


L'Arrosseria: davant del mar, a 45 minuts de Barcelona

Cunit és un dels pobles més característics de la Costa Daurada, amb vuit platges i cales d’arena fina, mar calmat i passejos marítims que deixen apreciar el paisatge típic de la zona i el seu ambient tranquil i encantador. I és gràcies a això i al seu bon clima durant tot l’any que L’Arrosseria es troba al Passeig Marítim de Cunit.

Per aquells que vulgueu gaudir del mar, La Peixera és l’espai exterior de L’Arrosseria. Està situat enfront del mar i és espectacular durant el dia per gaudir del bon temps i màgic durant el sopar, quan la llum de la nit il·lumina el paisatge. L’interior també és ampli, lluminós i amb el seu estil nàutic característic. I, per descomptat, no pot faltar la terrassa situada al costat del restaurant: el lloc perfecte per gaudir del menjar o prendre alguna cosa envoltat d’un ambient tranquil.

Un dels arrossos espectaculars a L'Arrosseria de Cunit / Foto: Top Catalan Restaurants

Tothom mereix gaudir d’un bon àpat, per això a L’Arrosseria dediquen molt esforç, coneixement, creativitat i passió en fer que els seus plats (entrants, arrossos i postres) siguin aptes per intolerants al gluten i per a intolerants a la lactosa; sempre mantenint el bon gust que els caracteritza.

Es tracta d’un restaurant especialitzat en una àmplia varietat d’arrossos, més d’una vintena, i plats de temporada: elaboracions tradicionals i amb tocs innovadors i deliciosos. Si sou més d’entrants freds, a la carta trobareu els seitons en vinagre amb oli d’all i julivert o el tomàquet de temporada amb una crema suau d’allioli i alfàbrega. Us agraden més els entrants calents? No patiu, també ofereixen una selecció àmplia i deliciosa, com per exemple musclos al vapor amb llimona, llorer i farigola o gamba vermella de la llotja de Vilanova saltada.

Entrants sucosos / Foto: Top Catalan Restaurants

I arribem al plat principal, els seus arrossos! Podeu escollir els clàssics com arròs amb llamàntol o arròs de cigales de platja, o bé alguns més creatius i distintius com ara l’arròs de ceps i ceba caramel·litzada acabat amb parmesà Reggiano Reserva i oli de tòfona blanca. Tampoc podien faltar els arrossos caldosos com el de cloïsses de carril. Per acabar, no pot faltar un bon gust dolç. Taronges caramel·litzades amb mousse de xocolata blanca o el seu pastís de formatge fet a casa són algunes de les postres estrella de L’Arrosseria.

Calamars sevillans enfarinats i fregits / Foto: Top Catalan Restaurants

Acompanyar el vostre arròs amb un bon vi farà del dinar una experiència molt més enriquidora. A més, gràcies a l’àmplia i variada selecció de vins naturals nacionals i internacionals portats aprovats per la sommelier Carme Garcia, L’Arrosseria assegura una qualitat única. Trobareu des d'espumosos i caves fins a vins ancestrals, Xarel·los del Penedès i varietat de D.O. Ribera del Duero.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!