La primavera és època de bon temps, de flors i d'alegria. Una estació tant bonica com esperada que ens brinda algunes de les fruites i hortalisses més bones de l'any. A Catalunya, tant si és al gener com a l'agost, sempre trobarem bon producte; però el producte de primavera és el més especial de tots. Per això avui et portem 10 receptes que pots fer amb productes de temporada aquesta primavera.
Receptes amb fruita
Maduixa
La maduixa és una de les fruites més apreciades de totes. Petita (o grossa si són maduixots), bonica i vermella, la maduixa és molt versàtil i té un sabor deliciós. És perfecta tant per a un acompanyament com per a una preparació líquida.
Recepta de batut de maduixa
Cireres
Les cireres són un vici; quan en menges una ja no pots parar. Són delicioses, però atenció perquè taquen.
Recepta de clafoutis de cirera
Nespres
Les nespres són una fruita que associem a l'estiu, però durant la primavera ja en comencem a tenir. En aquest cas, pots aprofitar-les per fer un senzill plat de nespres a la planxa.
Recepta de nespres a la planxa
Llimona
La llimona és un cítric fantàstic molt refrescant a l'estiu, però també és una fruita ideal per cuinar a la primavera. Per sortir del tòpic, en comptes d'un refresc pots fer aquest fabulós plat de carn per aprofitar-la al màxim.
Recepta de filet de gall d'indi amb salsa llimona
Prunes
Acabem l'apartat de fruites amb les prunes, un producte exquisit amb el qual pots fer aquest plat d'ànec. Però si tens ganes de ser creatiu, pots substituir l'ànec per una altra carn que creguis que li pot anar bé.
Recepta de magret de primavera

Receptes amb verdura
Faves
Les faves sovint tenen mala fama, però són un dels productes més deliciosos del país. Si no t'ho creus, prova de fer aquesta recepta tradicional a la catalana.
Recepta de faves a la catalana
Pèsols
Un dels llegums més curiosos de tots. El pèsol és un producte exquisit, sobretot el del Maresme, un dels més bons del país.
Recepta de pèsols amb xai
Api
L'api pot semblar un producte sense gaire gràcia, però és una verdura fantàstica que pots aprofitar de diferents maneres. Una de les més senzilles és fent aquesta deliciosa amanida.
Recepta d'amanida d'api i escarola
Espàrrec verd
L'espàrrec verd és una hortalissa cruixent i gustosa. És perfecta per acompanyar plats de carn, però també serveix per solucionar un sopar ràpid o fer-lo servir en cremes. En aquest cas, t'expliquem com afegir-lo a una truita.
Recepta de truita d'espàrrecs verds
Bròquil
Acabem les recomanacions d'hortalisses amb el bròquil, una verdura que està disponible gairebé tot l'any, però que brilla especialment a la primavera.