Quan anem de viatge, els hotels són el lloc més comú i normal del món. Però quan som a casa, els hotels que hi ha a la nostra mateixa ciutat són edificis estranys on mai se'ns acudiria entrar. Una concepció que sovint ens impedeix conèixer alguns dels millors restaurants de la ciutat. Aquests són 3 restaurants d'hotel de Barcelona on no sabies que pots anar a gaudir d'un menú com un rei.
3 restaurants d'hotel per menjar com un rei
Restaurant Fauna - Hotel Kimpton
A la primera planta de l'hotel Kimpton, al barri Gòtic de Barcelona (C/ Duc, 15) hi ha un restaurant amagat del públic. Es tracta del Fauna, un espai acollidor que ofereix cuina casolana, amb una presentació elegant i un producte proper i de qualitat. Arribar-hi és una mica complicat, però si saps com fer-ho, la dificultat es converteix en avantatge perquè pots menjar tranquil sense que s'abarroti el menjador. Davant l'establiment, l'únic que es veu és el rètol de 'Kimpton' en gran i un elegant treballador de guàrdia a la porta. Si t'hi fixes bé, però, en un rètol més petit s'hi veu el nom de 'Fauna' i de la resta de serveis que ofereix l'hotel.
Restaurant Greenhouse - Hotel Pulitzer
Quan veus un restaurant per fora, de seguida identifiques que ho és. Taules, cadires, sovint hi ha una barra i comensals gaudint de l'àpat amb cambrers que van i venen carregats de menjar. Però al restaurant Greenhouse s'hi ha d'anar sabent on és. Si hi passes per davant, el que veuràs és l'hotel Pulitzer, amb una recepció elegant i un ambient solemne. Es pot fer estrany preguntar per un restaurant a la recepció d'un hotel, però si enfiles el corredor que porta a la part del darrere, el que t'hi trobes és una sala acollidora que recorda a un hivernacle. Sostres alts i parets blanques, decorades amb plantes i miralls que amplifiquen l'espai, decoren una sala recollida que rep llum natural i que guarda una terrassa en un petit racó del fons.
Restaurant Coya - Hotel W
Endinsar-te a l’exclusiu Hotel W de Barcelona és sempre un plaer. I tant si la visita és conseqüència d’una celebració tipus casori o similar com si es deu únicament a les ganes de sentir-te turista per unes hores, les dues opcions són vàlides. El viatger aprofita l’hotel per recuperar-se i, per què no, tastar la seva proposta gastronòmica. Així, dintre de l’Hotel W, juntament amb les propostes dels restaurants Fire, el nou hotspot de la ciutat on el foc és l’element principal, i el restaurant Noxe inspirat en el Japó més autèntic, ara podem gaudir de la cuina del Perú en el seu nou espai, el restaurant Coya. La idea no és nova, val a dir que el primer Coya va irrompre a Londres l’any 2012 i després va obrir locals a Mayfair, Dubai, Abu Dhabi, Montecarlo, París, Marbella, Mikonos, Doha o Riad...