Fer-se el tàper és, molt probablement, una de les coses que més mandra genera, però que més necessària és. Si aconsegueixes superar la ganduleria i aixecar-te del sofà, pots aprofitar el diumenge per cuinar tots els tàpers de la setmana. D'aquesta manera, consumiràs un producte de qualitat i no hauràs de gastar-te diners cada dia. Després, a finals de mes, el teu estómac i la teva butxaca t'ho agrairan. Per aquest motiu, des de La Gourmeteria et portem cada diumenge 5 idees per fer-te el tàper de dilluns a divendres.

Els 5 tàpers de la setmana: fideuà, arròs i més

Dilluns: Fideuà

Comencem la setmana amb una recepta clàssica valenciana. Una fideuá deliciosa amb les seves gambes i uns escamarlans. Es tracta d'una versió casolana, perfecta per gaudir-la d'una manera caldosa i ideal per a combinar-la amb un allioli suau.

🥘 Recepta de fideuà
 

Dimarts: Arròs negre

Seguim sense moure'ns de València. El segon tàper de la setmana és una recepta similar a l'anterior, però amb una particularitat que la fa del tot diferent. L'arròs negre és un plat deliciós i ple de color. Bé, ple de color negre, però molt llampant a la vista. Una preparació que pots combinar, o no, amb l'allioli que vulguis. I si ja t'has atipat prou de salses, sempre pots, simplement, sucar-hi un tros de pa.

🦑 Recepta d'arròs negre

 

Arròs negre

Dimecres: Amanida de col i pastanaga 'coleslaw'

Baixem una mica les revolucions i arribem al dimecres amb una 'coleslaw', una amanida feta de col i pastanaga que t'ajudarà a afrontar la segona meitat de la setmana amb més calma i lleugeresa. Una recepta que, malgrat semblar insípida, té tot el sabor i la textura de qualsevol altre plat més contundent. 

🥬 Recepta d'amanida de col i pastanaga 'coleslaw'
 

Dijous: Lluç a la romana

El lluç a la romana és el plat de peix perfecte per un dijous quotidià. Una recepta que es pot menjar freda, o reescalfada al microones, amb la que us quedareu tant tips com tranquils perquè tot i ser un plat arrebossat, no és gens pesat i té un gust deliciós. Una idea fabulosa (i senzilla) de gaudir d'un plat de peix ja sigui a casa o a l'oficina.

🐠 Recepta de lluç a la romana
 

Divendres: Faves tendres

Disculpa'ns la broma, però realment un divendres, un saltat de faves amb pernil ibèric és una proposta de menú perfecta. El sabor de les faves, combinat amb la textura i la melositat de la salsa i el pernil, converteixen aquest plat en un final de setmana ideal. Les faves amb pernil no només són delicioses, sinó que són d'allò més pràctiques de menjar amb un tàper. Prepara la cullera, la forquilla o els coberts que més t'agradin, i gaudeix al màxim d'aquesta preparació!

🫒 Recepta de saltat de faves amb pernil ibèric
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!