Barcelona és plena de racons amagats en els quals gaudir de bona gastronomia. Sovint ens fixem en els locals ocults entre els carrerons del centre, però un dels llocs que passen més desapercebuts són les terrasses dels hotels. Avui et portem tres espais únics en què gaudir d'un àpat i una bona copa.

Le Méridien

Ubicat en ple centre de Barcelona, el restaurant CentOnze, de l'hotel Le Méridien, enceta l'estiu amb una proposta gastronòmica que sintetitza al màxim el sabor del Mediterrani. La carta del local ha incorporat nous plats per a l'estiu, com l'amanida cremosa de calamarsets a la romana o els ous trencats amb llardons de cansalada. Una proposta dissenyada pel xef Carlos Novo que ret homenatge als sabors tradicionals de la zona, però amb un toc llatí. A més, com a novetat d'enguany, es presenta la Terrassa Explore, un racó a la part més alta de l'hotel amb una cuidada selecció de begudes i tapes.

L'espai recupera una carta clàssica i de temporada, amb sopars d'estiu elegants i exclusius de la mà del xef Pedro Salillas. Plats com el caneló de llamàntol, el filet Rossini o els pèsols amb mató, són algunes de les delícies que protagonitzen un menú de proximitat i aprofitament

La terrassa del Claris és un espai elegant. / Foto: Cedida

El Claris

Anem una mica més amunt i ens movem fins a l'hotel Claris. La terrassa del Claris és una de les més mítiques de la ciutat. Un refugi gastronòmic que va ser pioner a la ciutat quan, ara fa més de 30 anys, va obrir per primer cop al públic. L'espai recupera una carta clàssica i de temporada, amb sopars d'estiu elegants i exclusius de la mà del xef Pedro Salillas. Plats com el caneló de llamàntol, el filet Rossini o els pèsols amb mató, són algunes de les delícies que protagonitzen un menú de proximitat i aprofitament. Les tardes al Claris, a més, compten amb opcions per a fer la prèvia al mateix espai. Actuacions musicals de jazz durant els caps de setmana o espectacles de màgia de la mà de Joana Andreu, filla del Màgic Andreu, cada dijous, són l'excusa perfecta per anar a gaudir del local.

El Palace

No podem tancar la llista de recomanacions sense mencionar l'oferta del Palace. La Caseta d'El Palace estrena temporada d'estiu amb una experiència efímera que convertirà el Rooftop Garden de l'hotel en un espai ambientat en les típiques fires andaluses. Els assistents gaudiran d'un autèntic espectacle flamenc i de receptes típiques de la gastronomia andalusa. A la carta també s'hi podran trobar excel·lents opcions de maridatge amb vins dels cellers Mora-Figueroa Domecq. Avui mateix es pot gaudir de l'experiència a partir de les 20:00 h i per un preu de 95 €.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!