Fer-se la carmanyola és, molt probablement, una de les coses que més mandra genera, però que més necessària és. Si aconsegueixes superar la ganduleria i aixecar-te del sofà, pots aprofitar el diumenge per cuinar totes les carmanyoles de la setmana. D'aquesta manera, consumiràs un producte de qualitat i no hauràs de gastar-te diners cada dia. Després, a finals de mes, el teu estómac i la teva butxaca t'ho agrairan. Per aquest motiu, des de La Gourmeteria et portem cada diumenge 5 idees per fer-te el tàper de dilluns a divendres.

El menú setmanal de carmanyola

Aquí tens els menús setmanals de tàper de dilluns a divendres:

Dilluns: Pebrots farcits

Comencem la setmana amb uns bons pebrots. Escapcem els pebrots i els buidem de llavors. Reservem. Ratllem el bròcoli i el barregem amb la carn trinxada dels xoricets, els ous, la nata líquida, porradell picat, parmesà sal i pebre. Omplim els pebrots, posem el formatge brie tallat a sobre i enfornem a 160 °C durant 45 minuts.

🌶️ Recepta de pebrots farcits
 

Dimarts: Mongetes amb xoriç

Una amanida de mongetes amb xoriç, espinacs, bitxos i molt més! Un plat original i que sorprendrà els vostres paladars és l'opció per a dimarts.

🍴 Recepta de mongetes amb xoriç
 

Dimecres: Torrada d'albercocs amb formatge blau

Quatre torrades, una mica de formatge blau i formatge per untar i albercocs. Ingredients que no haguessis dit mai per combinar i que queden excel·lentment! Una recepta més laboriosa pel temps de cocció que supera els 60 minuts, però que val la pena per tastar nous sabors. Bon profit!

🥭 Recepta de torrada d'albercocs amb formatge blau
 

Dijous: Costella agredolça

Dijous de costella agredolça. En una cassola fem fondre el llard de porc. Hi enrossim la costella fins que quedi ben daurada. Afegim el conyac per desglassar, això vol dir que el conyac arrossegui els sucs. Quan el conyac hagi evaporat, hi posem la meitat dels albercocs tallats a llunes. Afegim la pell de la llimona ratllada, el suc de llimona i la soja. Cobrim amb aigua i fem coure lentament durant 1 hora. Si cal hi afegim una mica més d’aigua. Ara hi posem la resta d’albercocs tallats a llunes i la mel. Fem coure uns deu minuts i ja ho tindrem a punt.

🥩 Recepta de costella agredolça
 

Divendres: Croquetes de xoriç

Ni croquetes de carn d'olla, ni de pollastre, ni de pernil o formatge. Acabem la setmana amb unes croquetes de xoriç que, ben segur, entraran a la llista de les teves delícies i les trobaràs a faltar quan vagis a un restaurant i no les tinguin entre l'oferta. A gaudir-les!

🤤 Recepta de croquetes de xoriç
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!