Fer-se la carmanyola és, molt probablement, una de les coses que més mandra genera, però que més necessària és. Si aconsegueixes superar la ganduleria i aixecar-te del sofà, pots aprofitar el diumenge per cuinar totes les carmanyoles de la setmana. D'aquesta manera, consumiràs un producte de qualitat i no hauràs de gastar-te diners cada dia. Després, a finals de mes, el teu estómac i la teva butxaca t'ho agrairan. Per aquest motiu, des de La Gourmeteria et portem cada diumenge 5 idees per fer-te el tàper de dilluns a divendres.

El menú setmanal de carmanyola

Aquí tens els menús setmanals de tàper de dilluns a divendres:

Dilluns: Saltat de cigrons i gambes

Comencem la setmana amb un plat proteic i agraït, una recepta que repetiràs sovint. L'has de deixar marinar una estona a la nevera, i després d'un ràpid saltat tindràs un plat de luxe a taula en 5 minuts de rellotge. Som-hi!

🦐 Recepta de saltat de cigrons i gambes
 

Dimarts: Amanida freda de mongetes i pop

Quan arriben les altes temperatures necessitem plats refrescants que es puguin deixar fets amb antelació, que no portin massa feina, que siguin saludables i que estiguin bons, és clar. I, si pot ser, que li faci enveja a qui et vegi menjar-te'ls. Doncs la recepta d'avui té tot això. Apunta-te-la!

🥙 Recepta d'amanida freda de mongetes i pop
 

Dimecres: Espatlla de cabrit al forn

Què hem de tenir en compte per agafar l'espatlla perfecta? La carn dels exemplars joves (cabrits) és molt gustosa i a mesura que n'augmenta l'edat aquesta característica disminueix. La part preferida de l'Oscar Manresa és quan queda la part de dalt del cabrit torradeta i cruixent. És una recepta molt fàcil: l'únic que necessitem són les espatlles de cabrit, patates fornera, tomàquets madurs, ceba, un rajolí d'oli, vi blanc i no ens podem deixar la sal i el pebre. Un cop preparat, ho posem al forn i ja tenim enllestit aquest deliciós plat.

🥩 Recepta d'espatlla de cabrit al forn
 

Dijous: Bròquil amb patata i allada

Com que no sempre és festa i cal cuidar-se una mica, avui et recordem un clàssic del nostre receptari. Es tracta del bròquil amb patata. Això sí, l'acompanyarem amb una salsa que farà d'aquest plat simple, un dinar per recordar.  Fàcil, ràpid, bo i sa. Som-hi!

🥦 Recepta de bròquil amb patata i allada
 

Divendres: Quiche de bolets Shimeji

Coneixes els bolets Shimeji? Es diu shimeji a un grup de bolets comestibles originaris de l'est d'Àsia, però presents també en el nord d'Europa. Descobreix aquesta quiche de bolets Shimeji boníssima per tancar la setmana.

😋 Recepta de quiche de bolets Shimeji
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!