Fer-se la carmanyola és, molt probablement, una de les coses que més mandra genera, però que més necessària és. Si aconsegueixes superar la ganduleria i aixecar-te del sofà, pots aprofitar el diumenge per cuinar totes les carmanyoles de la setmana. D'aquesta manera, consumiràs un producte de qualitat i no hauràs de gastar-te diners cada dia. Després, a finals de mes, el teu estómac i la teva butxaca t'ho agrairan. Per aquest motiu, des de La Gourmeteria et portem cada diumenge 5 idees per fer-te el tàper de dilluns a divendres.

El menú setmanal de carmanyola

Aquí tens els menús setmanals de tàper de dilluns a divendres: 

Dilluns: Llagostins amb salsa picant

Aquesta és una recepta d'aquelles per llepar-se'n els dits. El que costa més feina és pelar i netejar els llagostins, però la recepta en sí no té cap complicació. Per tant, malgrat la feina inicial, és un plat que val molt la pena preparar. En poca estona tindràs un menjar de luxe, i ben segur que repetiràs

1️⃣ Recepta de llagostins amb salsa picant
 

Dimarts: Canelons freds de salmó fumat amb gamba salada, formatge i anxoves

Aquesta recepta no només entra per la vista, també pel seu sabor i per ser força saludable. La pots cuinar tant a l'estiu com a l'hivern, ja que sempre funciona. Econòmica, ràpida i amb un resultat esplèndid. No cal gran cosa més per tenir un àpat exquisit.

2️⃣ Recepta de canelons freds de salmó fumat amb gamba salada, formatge i anxoves
 

Dimecres: Filet de vedella amb salsa i patates

Un plat fàcil, ràpid, bo i que et farà la sensació d'haver estat tot el matí cuinant un plat tradicional. No parlo d'un estofat, ni de coccions llargues, ni de deixar reposar el plat unes quantes hores. El filet de vedella s'ha de coure poc. Per tant, cal vigilar i molt no passar-se amb els temps. Res complicat i amb un resultat genial.

3️⃣ Recepta de filet de vedella amb salsa i patates
 

Dijous: Banda de full amb pesto vermell, botifarra negra de Burgos i mel

Meravellós plat que farà que tots els teus companys es llepin els dits! Recepta de senzilla elaboració, però amb bons ingredients. No fallaràs! Has de preparar el pesto vermell prèviament, tot i que el pots substituir per una salsa suau de tomàquet. Adapta la recepta al teu gust i gaudeix al màxim d'aquest plat.

4️⃣ Recepta de banda de full amb pesto vermell, botifarra negra de Burgos i mel
 

Divendres: Amanida 10 estacions

Una amanida d'aquelles que entren per la vista. Com veuràs, no té cap més misteri que bons aliments. Una amanida que pots personalitzar com vulguis, canviant, eliminant o afegint ingredients al gust. Pots jugar amb les verdures de temporada per enriquir una recepta deliciosa i que pots farcir de sabors.

5️⃣ Recepta d'amanida 10 estacions
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!