Fer-se la carmanyola és, molt probablement, una de les coses que més mandra genera, però que més necessària és. Si aconsegueixes superar la ganduleria i aixecar-te del sofà, pots aprofitar el diumenge per cuinar totes les carmanyoles de la setmana. D'aquesta manera, consumiràs un producte de qualitat i no hauràs de gastar-te diners cada dia. Després, a finals de mes, el teu estómac i la teva butxaca t'ho agrairan. Per aquest motiu, des de La Gourmeteria et portem cada diumenge 5 idees per fer-te el tàper de dilluns a divendres.

El menú setmanal de carmanyola

Aquí tens els menús setmanals de tàper de dilluns a divendres:

Dilluns: Mongeta tendra a la carbonara

Un bon plat de mongeta tendra amb carbonara per arrencar la setmana. Una sorpresa agradable i deliciosa ben impactant per a la majoria, però que és un gaudi exquisit per a tothom. Barregem la nata líquida amb els rovells d’ou i el parmesà ratllat. Salpebrem al gust. En una paella sense gens d’oli, fem suar la cansalada. Afegim la ceba sofregida i les mongetes tendres. Barregem i afegim la barreja de nata líquida i rovells. Sacsegem i servim.

🍴 Recepta de mongeta tendra a la carbonara
 

Dimarts: Pasta cremosa amb espinacs i pollastre

Una mica de pasta cremosa, espinacs i pits de pollastre per fer un plat únic. Necessitem 500 g d’espaguetis cuits, els pits de pollastre, 40 ml d’oli d’oliva, 2 grans d’all picats, 400 ml de nata, 300 g de formatge parmesà, 200 g d’espinacs i mig manat de julivert picat. Bon profit!

🍝 Recepta de pasta cremosa amb espinacs i pollastre
 

Dimecres: Albergínia farcida de parmigiana

L'albergínia és un ingredient que acostumem a no menjar mai sense que res que l'acompanyi, en la majoria de casos un bon farcit. En aquest cas és una albergínia farcida de parmigiana que li proporciona un toc visual exquisit i un sabor encara més bo. A gaudir!

🍆 Recepta d'albergínia farcida de parmigiana
 

Dijous: Quesadilla de pollastre (contracuixa)

Boníssim! Netegem la contracuixa de pollastre, li traiem la pell i els ossos i esmicolem el pollastre. Barregem el pollastre i els sucs d’aquest, amb les espècies escollides. Afegirem la ceba tendra tallada a tires al pollastre i barrejarem. Farcirem la coqueta, amb la barreja anterior, però només la meitat de la coqueta. Hi posarem una base de pollastre i a sobre formatge emmental. Tanquem la coqueta i la planxem en una paella a foc mitjà fins que estigui daurada i cruixent.

🍗 Recepta de quesadilla de pollastre (contracuixa)
 

Divendres: Caneló d’escalivada amb romesco

Acabem la setmana amb un caneló d’escalivada amb romesco. 2 carabassons, 3 albergínies escalivades (400 g) i la seva aigua, 250 g de formatge de cabra, 200 g de romesco, farigola, sal i pebre. Res més perquè puguis cuinar aquesta meravella de plat!

🌶️ Recepta de caneló d’escalivada amb romesco
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!