Fer-se la carmanyola és, molt probablement, una de les coses que més mandra genera, però que més necessària és. Si aconsegueixes superar la ganduleria i aixecar-te del sofà, pots aprofitar el diumenge per cuinar totes les carmanyoles de la setmana. D'aquesta manera, consumiràs un producte de qualitat i no hauràs de gastar-te diners cada dia. Després, a finals de mes, el teu estómac i la teva butxaca t'ho agrairan. Per aquest motiu, des de La Gourmeteria et portem cada diumenge 5 idees per fer-te el tàper de dilluns a divendres.
El menú setmanal de carmanyola
Aquí tens els menús setmanals de tàper de dilluns a divendres:
Dilluns: Mongetes seques amb bacó
Comencem la setmana amb unes mongetes seques amb bacó. En una paella posem la ceba sofregida, i la daurem durant uns minuts més. Després hi afegim el bacó i donem un parell de voltes. Seguidament, afegim les verdures, les pastanagues i el bròcoli. Afegirem el romesco i ho barrejarem tot, afegirem les mongetes seques, la sal i l’orenga i saltarem un minut més. Ja podem servir.
🥓 Recepta de mongetes seques amb bacó
Dimarts: Amanida d’espinacs tendres, poma i xampinyons
Hem de cuidar el nostre cos, per això et proposem per a dimarts una amanida ben saludable a partir d'espinacs tendres, 1 poma, xampinyons crus, crostons de pa, oli d'herbes i sal. Una elaboració de pocs minuts deliciosa!
🥗 Recepta d'amanida d’espinacs tendres, poma i xampinyons
Dimecres: Pasta a la carbonara amb espàrrecs verds
Plat original i boníssim! A la cassola posem la cullerada de sofregit de ceba i deixem que enrosseixi lleugerament. Afegim els espàrrecs escaldats tallats petits. Bullim la pasta. En un bol barregem la nata líquida amb els rovells i els formatges. Afegim un cullerot de l’aigua de bullir la pasta. Passem la pasta a la cassola i hi aboquem la barreja de nata i formatges. Donem voltes ràpidament perquè no se’ns talli la salsa. Acabem amb una mica de sal i força pebre. I també més parmesà.
🍝 Recepta de pasta a la carbonara amb espàrrecs verds
Dijous: Entrepà de llom rostit amb maionesa, enciam i formatge
De vegades no els tenim gaire en compte per alimentar-nos d'ells entre setmana a la feina, però poden ser molt nutritius i deliciosos si sabem treure'ls partit. En aquest cas un entrepà de llom rostit amb maionesa, enciam i formatge que és molt contundent i és realment bo. Bon profit!
🥖 Recepta d'entrepà de llom rostit amb maionesa, enciam i formatge
Divendres: Verat amb curri de verdures
I donem per acabada la setmana amb una mica peix, en aquest cas verat, ceba sofregida, all i julivert, bròcoli, pastanaga rostida, llet de coco, una cullerada sopera de curri en pols i sal. A gaudir de la gastronomia amb aquesta recepta increïble!
🐟 Recepta de verat amb curri de verdures
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!