Fer-se la carmanyola és, molt probablement, una de les coses que més mandra genera, però que més necessària és. Si aconsegueixes superar la ganduleria i aixecar-te del sofà, pots aprofitar el diumenge per cuinar totes les carmanyoles de la setmana. D'aquesta manera, consumiràs un producte de qualitat i no hauràs de gastar-te diners cada dia. Després, a finals de mes, el teu estómac i la teva butxaca t'ho agrairan. Per aquest motiu, des de La Gourmeteria et portem cada diumenge 5 idees per fer-te el tàper de dilluns a divendres.
El menú setmanal de carmanyola
Aquí tens els menús setmanals de tàper de dilluns a divendres:
Dilluns: Macarrons amb pop
Necessitaràs una mica de temps, tot sigui dit, per fer aquests sensacionals macarrons amb pop. Et recomanem emprar verdura ecològica i de km 0. De fet, et recomanem fer la salsa de pop el dia anterior. El repòs li anirà fantàsticament i l'endemà estarà molt més bo. També és una manera de no estar massa temps a la cuina. Recorda que el picant acompanya molt bé al pop. Però això ja és decisió teva. Som-hi!
🍝 Recepta de macarrons amb pop
Dimarts: Amanida verda de salmó i fruits secs
D'amanides, n'hi ha tantes com persones multiplicades per dies, hores i minuts. Cadascú se les fa i se les inventa al seu gust i amb dependència del que tinguem a la nevera. Dona pas a la creativitat personal i fa que la cuina sigui més divertida. Es fa en 5 minuts i ens aportarà un bon equilibri vital: ens hidratarà, netejarà el nostre cor, té poques calories, evitarem el restrenyiment i a més a més, ens farà sentir bé. D'aquells plats que et menges a gust a l'estiu.
🥗 Recepta d'amanida verda de salmó i fruits secs
Dimecres: Arròs a la milanesa
Vinga va, un plat català per cuinar entre setmana. Un arrosset d'aquells bons, fàcils de fer que són senzills i barats. Com veuràs al final de la recepta, ho pots acompanyar amb un ou ferrat i a sucar pa. Com sempre, si tota la verdura és ecològica millor. I els pèsols frescos, és clar. Un plat molt saborós, a gaudir-lo!
🍚 Recepta d'arròs a la milanesa
Dijous: Truita d'escamarlans i menta
Un platet de categoria molt bo i refrescant, molt adient en èpoques de calor. Pots comprar escamarlans ja pelats, però sempre queda més saborosa si els peles tu, encara que siguin congelats. Els caps i les pells les pots utilitzar per fer brou. Unes llesquetes de pa amb tomàquet de temporada seran el millor acompanyament. Potser pensaràs que res millor que fer els escamarlans frescos a la planxa, amb una picadeta d'all i julivert. Però aquest bé de Déu que ens proporciona la nostra costa és molt versàtil i no hem d'escatimar en provar noves elaboracions. T'encantarà!
🍴 Recepta de truita d'escamarlans i menta
Divendres: Salsitxes de porc amb samfaina
Acabem la setmana amb una samfaina exquisida amb salsitxes de porc. Plat amb comerç de proximitat que et farà salivar. Bon profit!
🍗 Recepta de salsitxes de porc amb samfaina
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!