El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.
Menús per al cap de setmana
Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Uns plats que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar unes meravelloses receptes. Podràs seguir tots els passos en els enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!
Menú de dissabte
Fideuada negra amb escamarlans
Per a aquest cap de setmana d'eleccions europees et portem propostes que enamoren tots els turistes europeus. Comencem amb una fideuada negra, una nova recepta marinera amb la qual no fallaràs i on el protagonista serà l'escamarlà ben fresc, acompanyat de gambes i sípia, entre altres. Com sempre, només et caldran dues coses importants perquè et quedi bé: ganes de fer-la i productes de qualitat. Que vagi de gust!
😋 Recepta de fideuada negra amb escamarlans
Truita a la catalana
La cuina catalana és plena de platets senzills com aquest. Aliments de la terra, de proximitat. La truita a la catalana incorpora això mateix: ous, botifarra i mongetes. Més d'aquí impossible, i tot acompanyat d'un bon pa amb tomàquet. Vaja, només et faltarà el porró de vi. Recuperem una recepta nostrada del receptari tradicional català. Fàcil de fer, econòmica i exquisida de sabor. Som-hi!
🍴 Recepta de truita a la catalana
Menú de diumenge
Arròs amb melós amb ceps i gambes
És un plat exquisit, de debò. Un plat totalment recomanable. Per cert, no té res a veure aquest plat fet amb cep fresc que amb cep deshidratat, ja que el gust és molt diferent. Et recomanem el cep deshidratat amb una mica d'arròs, gamba vermella i rap. Bon profit!
😋 Recepta d'arròs amb melós amb ceps i gambes
Paella valenciana
Si l'anterior arròs no és del teu gust, et proposem un clàssic europeu, molt i molt famós: la paella valenciana. Una recepta tradicional peninsular que ha conquerit mig món, i per alguna cosa serà. Per tant, no podia faltar una representació tan evident de la cuina mediterrània i, d'aquesta manera, esperem col·laborar en aclarir com es fa una autèntica paella valenciana, ja que encara sembla haver-hi massa confusió al respecte.
🍴 Recepta de paella valenciana
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!