El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.
Menús per al cap de setmana
Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!
Menú de dissabte
Arròs negre amb petxines de pelegrí i gambes
Tenim passió pels arrossos. Són una de les nostres passions. Per a un de negre, bons ingredients i bona presentació. Per algun motiu que desconec encara, tots els arrossos o fideus negres demanen allioli i així t'ho recomanem també. La tinta de la sípia, per tant, serà l'element clau en aquesta recepta. Quan demanis la sípia has de demanar la salsa i la tinta, totes dues coses si no t'ho pregunten.
🦐 Recepta d'arròs negre amb petxines de pelegrí i gambes
Ous remenats amb fesols de Santa Pau, pernil i gambes
A continuació, uns ous remenats sense misteri, però molt bons, amb fesols de Santa Pau, gambes i pernil. Ja saps que els fesols de Santa Pau requereixen una cocció una mica especial. La quantitat d'ous dependrà dels gustos personals. En posem un parell, però en pots posar el doble tranquil·lament.
🦐 Recepta d'ous remenats amb fesols de Santa Pau, pernil i gambes
Menú de diumenge
Arròs de rap, emperador i gambes
Continuem amb els arrossos i una variant que ens encanta i que incorpora daus de rap i d'emperador. La gamba vermella sempre li aporta un gust exquisit al plat, és el fet diferenciador més gran amb altres arrossos: la matèria primera ho és tot, nanos. Per acabar, el gust inimitable de les tellerines farà d'aquest arròs un plat totalment recomanable. Que vagi de gust!
🦐 Recepta d'arròs de rap, emperador i gambes
Pollastre amb gambes
No fa massa vam veure com fer el tradicional plat de pollastre amb escamarlans. Doncs bé, en podem fer la versió amb gambes i, tot i ser la mateixa recepta, amb gamba vermella, el plat adquireix un gran sabor més intens que amb l'escamarlà. El color també canvia molt, ja que amb la gamba la salsa es torna més vermellosa. Bon profit!