El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!

Menú de dissabte

Sarsuela de peix i marisc amb suquet

Aquesta recepta de sarsuela que et recomanem és la clàssica, però amb tocs subtils canviats. La salsa no és gaire espessa, sinó que és més aviat un suquet. Si la voleu espessir una mica més li feu un "roux" i llestos. Un plat que fa Nadal, d'aquells que t'estàs llepant els dits una bona estona i que et deixen l'olor de peix durant tota la nit. Una recepta per fer i gaudir amb bona companyia i amb un vi blanc fresquet, si pot ser.

🤤 Recepta de sarsuela de peix i marisc amb suquet
 

Rap amb pinya

Molta cuina tradicional, sí, però també ens agrada innovar. D'això tracta la gastronomia, que permet aquesta diversió i creativitat amb les bases clàssiques consolidades. Aquest invent és un encert de ple, digne de qualsevol restaurant! La combinació està certament ben trobada. Una recepta que s'ha de tastar un cop a la vida almenys. És força senzill de fer i amb productes molt assequibles, menys el rap potser, però es pot comprar congelat.

😋 Recepta de rap amb pinya
 

Menú de diumenge

Cua de bou a la cassola

Feia molt de temps que teníem ganes de recomanar aquest plat. Un conjunt de sabor contundent i que no a tothom li pot agradar. Als fans dels guisats ja s'estan llepant els dits perquè és una delícia.

🍴 Recepta de cua de bou a la cassola
 

Tronc de Nadal

Acabem amb una mica de dolçor. Una recepta típica de la nit de Cap d'Any. És d'aquelles postres que venen de gust fer, potser perquè només els fas un cop l'any i fa gràcia. És fàcil de fer, però prèviament s'han de preparar tots els ingredients per elaborar-lo. La decoració del tronc és ja un tema totalment creatiu, és obvi. Imaginació al poder! Som-hi.

🤩 Recepta de tronc de Nadal
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!