El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.
Menús per al cap de setmana
Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!
Menú de dissabte
Fideuada del senyoret
Comencem convidant-te a fer una fideuada del senyoret, una d'aquelles que no s'oblida fàcilment. Un plat elaborat i treballat amb la idea de facilitar al comensal el seu consum: res a pelar, res a treure del plat. Pots afegir o treure ingredients al teu gust, de peix o de carn, però com sempre, la qualitat del producte marcarà la diferència. T'atreveixes a fer-la? Som-hi!
🤤 Recepta de fideuada del senyoret
Orada al forn amb patates
Un plat fàcil de fer i amb el que sempre quedes bé. Les orades, si són salvatges, són més bones i més gustoses. Però el més important de tot és la cocció, no les has de fer més de 10-15 minuts. Per tant, el llit de patates amb ceba i tomàquet l'haurem de preparar prèviament. Un plat de festa bonic que entra pels ulls i un plat molt bo que el pots fer perquè no requereix massa experiència en cuina. Veiem tot el procés d'elaboració, que no té cap misteri.
😋 Recepta d'orada al forn amb patates
Menú de diumenge
Cassola d'arròs amb gambes i carxofes
A qui no li agraden els arrossos! Diumenge és el dia per excel·lència dels arrossos. Emprem les excel·lents carxofes de temporada que es conreen als horts que tenim a prop de casa i que recomanem anar a comprar i tastar a tothom. Un gran producte del qual podem presumir. Per tant, es tracta d'un plat molt interessant fet a la cassola, un arrosset d'aquells que no deixa indiferent. Un arròs que queda melós, ni caldós ni eixut. Un arròs que et farà llepar els dits!
🍴 Recepta de cassola d'arròs amb gambes i carxofes
Pollastre rostit amb albergínies
I acabem, novament, un plat de diumenge, un rostit dels que fan festa. Com sempre, és interessant consumir aquest pollastre passades 24 hores des de la seva elaboració, quan els gustos prenen la totalitat de la seva forma, es fusionen i han sigut absorbits per la carn. Un rostit no falla mai.