El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Uns plats que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar unes meravelloses receptes. Podràs seguir tots els passos en els enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!

Menú de dissabte

Nyoquis en camembert

Un plat de pasta que no ho sembla pas. Amb el formatge camembert a l'exterior i els nyoquis embotornats a l'interior, queda un plat estèticament fabulós per arrencar amb el cap de setmana. 400 g de nyoquis, 1 camembert, 100 g de guanciale o cansalada curada tallada prima, 1 gra d’all, 1 ceba tendra, 400 g d’espinacs congelats, 200 ml de nata líquida, unes fulles d’alfàbrega, oli d’oliva, sal i pebre. A gaudir!

😋 Recepta de nyoquis en camembert
 

Botifarra del perol a la planxa amb xips de carxofes i tòfona

Per rematar el dissabte, ens traslladem al Cadí per descobrir com fer una senyora recepta de muntanya com aquesta botifarra del perol a la planxa amb xips de carxofes i tòfona per acabar la temporada amb la màxima esplendor gastronòmica i un plat per llepar-se els dits. Bon profit!

🍴 Recepta de botifarra del perol a la planxa amb xips de carxofes i tòfona
 

Menú de diumenge

Pizza de pera, formatge blau i pernil

Després del cansament de la setmana necessitem a taula quelcom que ens faci salivar i què millor que una bona i original pizza? Sofregim la part blanca dels porros amb un raig d’oli i un raig d’aigua, a foc molt lent perquè es cremen fàcilment. Reservem. Estirem la massa de la pizza i hi posem un raig d’oli. Cobrim amb els porros sofregits, la fruita seca, el formatge blau i la pera laminada. L’enfornem durant 15 minuts a 180 °C. Afegim la mozzarella i l’enfornem deu minuts més. Fora del forn acabem amb el pernil i servim immediatament.

😋 Recepta de pizza de pera, formatge blau i pernil
 

Bacallà esqueixat amb cecina de vaca, olivada i mongetes tendres

I acabem el diumenge amb regust de Setmana Santa i és que et proposem una mica de bacallà amb un farcit d'ingredients que alegraran la teva vista i el teu estómac. Bacallà esqueixat amb cecina de vaca, olivada i mongetes tendres del gran xef Diego Alías per finalitzar el diumenge. Salut i bon profit!

🍴 Recepta de bacallà esqueixat amb cecina de vaca, olivada i mongetes tendres
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!