El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.
Menús per al cap de setmana
Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!
Menú de dissabte
Espatlleta de xai desossada amb reducció de moscatell sobre llit de trumfada
Un plat de festa, de luxe, dels que garanteixen un dinar elegant, teca de bons amfitrions, i del que en parlaran i recordaran els convidats. Necessita una mica de temps preparar-lo, però si t'organitzes bé, pots deixar el xai fet el dia anterior, i deixar només la trumfada i la presentació per a l'endemà.
🤤 Recepta d'espatlleta de xai desossada amb reducció de moscatell sobre llit de trumfada
Guisat de bacallà amb gambes i patates
Aquest plat pot semblar complicat, però si segueixes les passes fil per randa, veuràs com no és tan difícil. De fet, és una recepta senzilla i amb la qual s'aconsegueix un resultat extraordinari que agradarà a tota la família. Un plat calent i reconfortant per menjar amb cullera que va de meravella a l'hivern.
😋 Guisat de bacallà amb gambes i patates
Menú de diumenge
Llenties guisades a la clàssica amb cruixent de sobrassada
Hi ha pocs guisats tan fàcils i reconfortants com un bon plat de llenties. En aquest cas, van acompanyades d'un cruixent de sobrassada que li aporta un contrapunt exquisit. Però com en qualsevol guisat, especialment en un de llegums, tot el sabor que li vulguis afegir sempre serà una bona aportació.
🍴 Llenties guisades a la clàssica amb cruixent de sobrassada
Rap amb llenegues i moniato
Espectacular recepta de temporada. No te la pots perdre! Si trobes llenega negra fresca, malgrat que ja no som a la tardor, no dubtis a comprar-la. I si trobes llenega fresca, trobaràs també moniato, ja que comparteixen temporada. La llenega negra també s'anomena mucosa, bavallosa, bavós, bavosa, caramellosa, carmellosa, llenegall, llepissa, senyoreta o pegalosa.
🤩 Rap amb llenegues i moniato
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!