El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.
Menús per al cap de setmana
Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!
Menú de dissabte
Mongetes grosses amb tellerines
Els plats de cullera són els més reconfortants. Una bona sopa o unes llegums ben calentones són l'antídot perfecte contra el fred i els dies grisos. Aquesta recepta de mongetes grosses amb tellerenines n'és l'exemple perfecte: gustosa, melosa, abundant i del tot reconfortant.
🤤 Recepta de mongetes grosses amb tellerines
Croquetes de pollastre
Et pensaves que les croquetes només són per a l'aperitiu? Doncs no, les croquetes són una tapa, però també un plat principal. Perquè si les acompanyes d'una bona amanida tindràs una ració magnífica de menjar. A més, que hi ha més reconfortant que unes bones croquetes casolanes? Si t'ha sobrat rostit o tens carn d'algun caldo, aprofita i fes croquetes! En aquest cas són de pollastre, però les pots adaptar als ingredients que tinguis.
😋 Recepta de croquetes de pollastre
Menú de diumenge
Potatge d'hivern
Aquest és el plat hivernal suprem. Un potatge amb tots els ingredients que el cor et demani, calent, suculent i només apte per valents. El potatge d'hivern, en realitat, més que una recepta és un plat en què pots posar el que tinguis a mà. Aquesta versió porta diferents talls de carn i verdures, però ets lliure de versionar-lo com vulguis. Pocs plats són tan reconfortants com aquest, capaç de reviure fins a l'últim mort del cementiri.
🍴 Recepta de potatge d'hivern
Llibrets de llom
I si encara tens un forat pel segon després del potatge, una recepta senzilleta i casolana. Els llibrets de llom, molt populars entre la canalla, són un plaer tan adult com qualsevol altre. Fàcils de fer, ràpids i deliciosos. Una manera fantàstica de passar la ressaca emocional del diumenge amb els sabors que recorden a la infantesa.
🤩 Recepta de llibrets de llom
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!