El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!

Menú de dissabte

Amanida tèbia de pinya i pollastre

Les amanides sempre són una bona opció quan fa calor. Tant si són fresques com tèbies, ajuden a pal·liar les altes temperatures i ens permeten gaudir de combinacions d'ingredients excel·lents. És el cas d'aquesta amanida tèbia de pinya i pollastre, una opció senzilla que pots preparar aquests dies i amb la qual segur que triomfaràs.

😋 Recepta d'amanida tèbia de pinya i pollastre
 

Conill rostit amb prunes i pinyons

La de conill és una carn fantàstica. Cal saber cuinar-la bé, però amb aquesta recepta amb prunes i pinyons, segur que aconseguiràs un plat sucós digne de la teva àvia. A gaudir-lo!

🍴 Recepta de conill rostit amb prunes i pinyons
 

Menú de diumenge

Pappardelle amb verduretes i bacallà

Aquesta recepta de pappardelles és una reparació molt versàtil, ja que es pot adaptar a altres tipus de pasta així com a altres tipus de verdura. A més també es pot ajustar el punt de cocció a la teva preferència: si vols la pasta més passada o més al dente és la teva decisió.

😋 Recepta de pappardelle amb verduretes i bacallà
 

Iogurt grec amb magrana, rom i pinyons caramel·litzats

Per acabar els menús, què millor que unes bones postres cremoses. El iogurt grec amb magrana, rom i pinyons caramel·litzats és una autèntica delícia. Una recepta que et pots guardar per a la tardor o que pots adaptar i modificar amb altres fruites que t'agradin.

🍴 Recepta de iogurt grec amb magrana, rom i pinyons caramel·litzats
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!