El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Uns plats que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar unes meravelloses receptes. Podràs seguir tots els passos en els enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!

Menú de dissabte

Fideus de muntanya amb conill

Dissabte i un plat que no oblidaràs fàcilment, perquè t'encantarà. Un plat tradicional, fet amb productes de quilòmetre zero, econòmic, sa i molt saborós! Com sempre diem, només caldrà una mica d'amor i passió a l'hora d'executar la recepta, ja que la resta no té cap misteri. Que gaudeixis d'aquests fideus!

😋 Recepta de fideus de muntanya amb conill
 

Puré de fricandó amb cuetes d'escamarlà

Un d'aquells invents del qual et sents orgullós. Excel·lent tapa o aperitiu que pots presentar als amics i família, si t'ha sobrat una mica de fricandó o d'estofat de vedella o de rodó de vedella amb bolets. Fem un puré amb la salsa del fricandó amb moixernons, afegint una mica de nata i combinant-ho tot plegat amb unes cuetes d'escamarlà a trossets dins el puré. S'ha de servir calent i es menja amb cullereta. Perfecte per a quan tens convidats. De fàcil preparació prèvia i que es munten en 30 segons. Una tapa d'aquelles íntegrament catalana. Un mar i muntanya recomanable de veritat.

🍴 Recepta de puré de fricandó amb cuetes d'escamarlà
 

Menú de diumenge

Cintes amb salsa d'espinacs i remenat de bolets

Per a diumenge et portem dues propostes de pasta perquè puguis valorar quina prefereixes, o bé fer les dues: una per dinar i l'altra per sopar. Comencem amb una mica de pasta i una crema d'espinacs frescos, uns tomacons saltats i un remenat de bolets frescos. Quines meravelles que ens ofereix la cuina catalana! Aquest no és plat tradicional com a tal, però no tot ha de ser tradicional ni molt menys. La cuina està viva i s'ha de provar, fusionar, innovar i, per descomptat, gaudir.

😋 Recepta de cintes amb salsa d'espinacs i remenat de bolets
 

Espagueti al diable

I per acabar el cap de setmana, una proposta endiablada per seduir el diumenge. Com bé diu el seu nom són uns espaguetis picants. Però no una mica picants, no, molt picants. La recepta és molt senzilla. De fet, utilitzem tomàquet fregit de pot en lloc de tomàquet natural, ja que amb un picant tan fort no val la pena esforçar-nos en matisos. El que ha de predominar en aquest plat és el picant, que ja saps que és molt saludable per al nostre organisme, encara que, segons a qui, li pot ocasionar conseqüències desastroses. Vinga, atrevits!

🍴 Recepta d'espagueti al diable
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!