El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.
Menús per al cap de setmana
Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!
Menú de dissabte
Amanida d'arròs LCDS
Com veuràs, aquesta recepta no té cap misteri, però la combinació d'ingredients la fa especialment refrescant a l'estiu. Es pot acompanyar amb una salsa rosa especial, recepta que és recomanable visitar prèviament. No cal dir que pots afegir o treure els ingredients que et vingui de gust. Però que lliguin una mica, eh? Tampoc et passis.
😋 Recepta d'amanida d'arròs LCDS
Carn en salsa
No hi ha res millor que una bona carn tendra amb una exquisida salsa per sucar-hi pa. Hi ha moltes receptes de la cuina tradicional catalana que es fan d'aquesta manera, com l'estofat de vedella o el fricandó. Amb aquesta recepta gaudiràs al màxim de tots els sabors dels ingredients que utilitzis.
🍴 Recepta de carn en salsa
Menú de diumenge
Trecce amb verduretes i moniato
Una recepta sana i saborosa. Aquesta barreja de verduretes amb la dolçor del moniato, farà que un plat de pasta 'mediocre' passi a ser una delicatessen en boca. I si vols, un ou escalfat com a enxaneta farà d'aquest castell de sensacions una diada inoblidable!
😋 Recepta de trecce amb verdures i moniato
Albergínia farcida de salsa bolonyesa, ceps i pernil
Per a millorar el farciment de les tradicionals albergínies farcides, pots afegir-hi una mica de cep i pernil ibèric. Aprofita la carn d'una salsa bolonyesa que pots barrejar amb beixamel i quedarà un gust molt suau.