El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.
Menús per al cap de setmana
Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!
Menú de dissabte
Albergínies farcides
Excel·lent plat tradicional que permet força variacions en el farciment. Pots utilitzar tota mena de bolets de temporada. Una altra opció seria afegir beixamel, una mica per al farciment i la resta per cobrir-les. Sembla que portin molta feina, però es fan relativament de pressa. Per exemple, podria ser una bona proposta per a un sopar romàntic. Ep, que també hi ha parelles que troben romàntic sopar un potatge de cigrons amb cansalada i xoriço. Bon profit!
😋 Recepta d'albergínies farcides
Peus de porc amb gambes
Ja hi tornem a ser amb els peus de porc i és que és un producte que permet moltes elaboracions i totes elles interessants. En aquest cas uns sensacionals peus de porc amb gambes, una combinació exquisida. Salut!
🍴 Recepta de peus de porc amb gambes
Menú de diumenge
Risotto de gambes
Per al diumenge et portem un nou plat d'arròs, un risotto. D'aquells plats que sempre venen de gust, a qualsevol època de l'any. Per a l'elaboració del risotto s'acostumen a utilitzar varietats d'alta qualitat d'arròs, amb gran capacitat d'absorbir líquid i alliberar midó, el que ofereix aquesta característica textura cremosa que sempre convida a tastar-lo. I no es triga tant a fer, la veritat.
😋 Recepta de risotto de gambes
Angules de muntanya a l'allet
Tanquem el diumenge, el dia abans de tornar a la feina i a la rutina, amb una recepta ben senzilla i simple. No cal res més que cuinar els peus dels camagrocs a l'allet, com fem amb les angules, amb all i bitxo. És una bona i recomanable tapa que actua molt bé com a complement d'un primer plat contundent.
🍴 Recepta d'angules de muntanya a l'allet
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!