El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!

Menú de dissabte

Conill al forn amb moixernons

Comencem el cap de setmana cuinant al forn, en aquest cas amb l'original toc dels bolets que et quedaran cruixents i que faran d'aquesta recepta una meravella que recordaràs durant temps. Plat d'elaboració senzilla, ingredients econòmics, sa i saborós. No es pot demanar més!

😋 Recepta de conill al forn amb moixernons
 

Pa de pessic de carabassa

Per rematar l'àpat, un procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del pa de pessic de carabassa, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit.

🤤 Recepta de pa de pessic de carabassa
 

Menú de diumenge

Quiche de bolets Shimeji

Coneixes els bolets Shimeji? Es diu shimeji a un grup de bolets comestibles originaris de l'est d'Àsia, però presents també en el nord d'Europa. Descobreix aquesta quiche de bolets Shimeji boníssima per tancar la setmana.

🍴 Recepta de quiche de bolets Shimeji
 

Rap rostit amb moixernons a la mel

Sensacional! Ens encanta aquest plat, que reuneix una mica l'essència de tota la nostra cuina, de mar i muntanya, pel rap, les gambes, els bolets i la mel. Difícilment trobarem en un restaurant una recepta com aquesta. D'elaboració i de qualitat en els productes. S'ha de rascar una mica la butxaca per fer aquest plat, però assegurem que ningú se'n penedirà. Un plat de festa! És d'aquelles receptes que et sents molt satisfet d'haver-la cuinat i d'haver tastat. Si t'agrada el rap és una autèntica delícia. Se serveix amb patates, alguna gambeta vermella i cloïsses gallegues. Som-hi, doncs.

🤩 Recepta de rap rostit amb moixernons a la mel
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!