El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!

Menú de dissabte

Gambes a la planxa

Una molt bona manera de celebrar el cap de setmana és preparar una bona ració de gambes a la planxa. Un plat senzill, però exquisit, amb el qual delectar el teu paladar i el dels convidats que tinguis d'una manera molt elegant. Les gambes es poden condimentar amb el que vulguis, però un dels clàssics indispensables és la llimona. Com més bo sigui el producte, millor serà el resultat que obtindràs. Bon profit!

🦐 Recepta de gambes a la planxa
 

Orada a la sal

L'orada és un dels peixos més deliciosos de la nostra gastronomia. Es pot fer de moltes maneres, però cuinar-la a la sal t'assegura un èxit rotund a la cuina. Sorprèn els teus amb aquesta preparació exquisida. Salut!

🍴 Recepta d'orada a la sal
 

Menú de diumenge

Cassola de pop amb patates

Les cassoles són sempre els millors plats. Les pots fer del que vulguis, però a l'estiu i en diumenge, que millor que una cassola de pop amb patates. La cuina gallega, amb permís de la catalana, és la millor de tot el món. És reconfortant i si els ingredients són bons, és deliciosa.

🐙 Recepta de cassola de pop amb patates
 

Amanida de tomàquet de Montserrat amb formatge Garrotxa

Per tancar el cap de setmana, una recepta lleugera i feta amb productes de la terra. L'amanida de tomàquet de Montserrat amb formatge Garrotxa és una oda als productors catalans. En realitat pots canviar els tomàquets pels del teu hort i el formatge Garrotxa per qualsevol altre que tinguis a mà, però si pots comprar als comerços del teu barri, el resultat sempre serà millor.

🍴 Recepta d'amanida de tomàquet de Montserrat amb formatge Garrotxa
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!