El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Uns plats que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar unes meravelloses receptes. Podràs seguir tots els passos en els enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!

Menú de dissabte

Arròs caldós amb nècores

L'arròs amb nècores és un plat molt típic de Galícia i a les zones costaneres del llevant, però també el cuinen en alguns restaurants a Catalunya. De tant en tant ens hem d'acostar una mica a la cuina gallega per tastar les delícies gastronòmiques. En aquest cas, un arròs amb nècores, un marisc de poca carn, però molt gustosa.

😋 Recepta d'arròs caldós amb nècores
 

Saltat de calamar, trompetes de la mort i espàrrecs verds

Et presentem un agradable, saludable i senzill plat de temporada. Si bé és una recepta que pots fer amb qualsevol mena de bolet, la combinació amb trompetes de la mort fresques és especialment recomanable. Per arrodonir-ho tot, uns espàrrecs.

🍴 Recepta de saltat de calamar, trompetes de la mort i espàrrecs verds
 

Menú de diumenge

Risotto de gambes

Per al diumenge et proposem un nou plat d'arròs, un risotto. D'aquells plats que sempre venen de gust, a qualsevol època de l'any. Per a l'elaboració del risotto s'acostumen a utilitzar varietats d'alta qualitat d'arròs, amb gran capacitat d'absorbir líquid i alliberar midó, el que ofereix aquesta característica textura cremosa que sempre convida a tastar-lo. I no es triga tant a fer, la veritat. Que no et faci por.

😋 Recepta de risotto de gambes
 

Truita de rovellons

Ous ecològics, rovellons frescos de temporada, una mica d'all i julivert, oli i sal. Cap misteri, la veritat. Així de senzilles poden arribar a ser les coses més bones de la vida. Estarem d'acord amb el fet que, qui més qui menys sap fer-se una truita i, per tant, aquesta recepta només pretén recordar i enaltir un plat bàsic cuinat amb productes de la nostra terra. D'aquells plats que convé difondre i, per descomptat, gaudir. Aprofita bé la temporada de bolets i si no tens gaire clar què menjar, aquí et deixem aquesta proposta d'èxit. Bon profit!

🍴 Recepta de truita de rovellons
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!