El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Menú de dissabte

Fricandó amb moixernons

El fricandó és un plat tradicional de la cuina catalana, ideal per a un dinar de cap de setmana. Aquest guisat de vedella amb bolets té un sabor profund i reconfortant. El secret per aconseguir un bon fricandó està en cuinar a foc lent perquè la carn quedi melosa i els bolets aportin tot el seu aroma. A més, la picada final d'ametlles i julivert li dona un toc deliciós. No hi ha plat més català que el fricandó, i si ja és bo acabat de fer, prova de deixar-lo reposar un dia per gaudir-lo a l'endemà; sembla mentida, però millora encara més.

🍴 Recepta de fricandó amb moixernons
 

Broquetes de popets i verdura

Una opció divertida i saludable són les broquetes de popets amb verdures. Aquesta recepta és molt fàcil de preparar i permet acompanyar les broquetes amb una salseta casolana feta amb maionesa, salsa picant i un toc de soja. És un plat ideal per fer a la brasa o a la planxa, perfecte per compartir i que a més pots personalitzar de la manera que més t'agradi. Deixa volar la teva imaginació a la cuina i et sorprendràs a tu mateix amb les creacions que pots arribar a fer.

🍴 Recepta de broquetes de popets i verdura
 

Menú de diumenge

Conill al forn

El conill al forn és una d’aquelles receptes senzilles i saboroses que et transporta als dinars familiars de tota la vida. Amb unes patates que es fonen a la boca, ceba, tomàquet i herbes aromàtiques, aquest plat combina perfectament amb un bon raig de vi blanc que li dona un punt extra de sabor.

🍴 Recepta de conill al forn
 

Mandonguilles amb sípia

Un altre clàssic del receptari català, les mandonguilles amb sípia, és un plat de mar i muntanya que sorprèn pel contrast de textures i sabors. La combinació de la carn amb la delicada sípia fa d’aquesta recepta una opció exquisida per un diumenge en família.

🍴 Recepta de mandonguilles amb sípia
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!