El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!

Menú de dissabte

Picantons farcits d'orellanes i prunes

Els picantons farcits d'orellanes i prunes són un plat que fa cap de setmana. Una d'aquelles receptes que et fa gaudir de l'àpat, tant a l'hora de degustar-lo com a l'hora de preparar-lo. Amb el davantal posat, la música que més t'agradi i passejant per casa en sabatilles, prepara aquest exquisit plat ideal per a aquests dies.

😋 Recepta de picantons farcits d'orellanes i prunes
 

Suquet de cranc blau

Un bon fumet de peix, quatre patates i una picada, i tindràs un plat per emmarcar. Vaja, per passar-hi una bona estona a taula. Una recepta deliciosa i ben reconfortant de peix, bé, de cranc, que podràs aprofitar per perfeccionar durant el cap de setmana.

🍴 Recepta de suquet de cranc blau
 

Menú de diumenge

Fideus amb salsitxa axoriçada

Un bon exemple de reaprofitament de què hi ha a la nevera. A falta de costella de porc, unes salsitxes axoriçades li faran un gir radical al sabor dels fideus tradicionals. Una recepta molt fàcil de fer, ideal per si estàs començant a gaudir de la cuina. Per cert, aquestes salsitxes són molt especials. Estan entre les salsitxes de porc i la xistorra, amb un gust molt peculiar.

😋 Recepta de fideus amb salsitxa axoriçada
 

Ous al plat

En aquesta recepta l'ou es cou en el mateix plat que se serveix a taula. Millor si és una cassoleta de fang. S'ha de moderar el seu consum, ja que acostuma a ser un plat greixós i amb colesterol, però això no impedeix que sigui un plat d'aquells que sempre es menja molt a gust.

🍴 Recepta d'ous al plat
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!