El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Unes receptes que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar uns meravellosos menús de cap de setmana. Podràs seguir tots els passos als enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!

Menú de dissabte

Mongeta verda amb carabassa i camagrocs

Comencem amb una recepta de temporada amb camagrocs, carabassa i mongeta verda. Però la mongeta verda és amargant, i és per això que la dolçor de la carabassa equilibrarà el plat. La intensitat en el sabor vindrà amb el bolet i, per descomptat, amb les espècies (pebre vermell i comí), que faran d'aquest, aparentment, avorrit plat, un atractiu i saludable entrant de temporada. Som-hi!

🤤 Recepta de mongeta verda amb carabassa i camagrocs
 

Llobarro al forn amb rovellons

Espectacular plat de mar i muntanya! D'aquells catalans que fan de cap de setmana. Per tant, un plat candidat de coronar la taula en qualsevol celebració amb amics o família. Com sempre, et recomanem que aprofitis la temporada de bolets al màxim. El llobarro és una carn fina, suau, que contrasta amb la potència del rovelló. T'encantarà!

😋 Recepta de llobarro al forn amb rovellons
 

Menú de diumenge

Pèsols amb rossinyols

Ara que som en temporada de bolets, compra uns quants rossinyols, que és un bolet excel·lent de gust i molt aromàtic. Els rossinyols tenen la particularitat de no corcar-se mai i es poden collir molts dies després del seu naixement. En fer-se vell, negreja a les puntes del capell i el groc es torna amarronat. Hi ha dos bolets que s'assemblen al rossinyol amb una coloració similar. Són, per una banda, el fals rossinyol, que és comestible, i, per l'altra, la gírgola d'olivera, que és tòxica. En definitiva, una recepta molt fàcil de fer, sana i saludable.

🍴 Recepta de pèsols amb rossinyols
 

Saltat de botifarra, faves i bolets shimeji

Espectacular recepta que et recomanem per a aquesta temporada de tardor! D'ingredients econòmics, senzilla d'executar i extremadament saborosa. Som-hi!

🤩 Recepta de saltat de botifarra, faves i bolets shimeji
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!